EMEKLİ OLDU RİZE'DE İLÇE BAŞKANI OLARAK SİYASETE ATILDI

Siyaset 14.09.2021 - 09:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1835+ kez okundu.
 

EMEKLİ OLDU RİZE'DE İLÇE BAŞKANI OLARAK SİYASETE ATILDI

BBP  Rize/Çayeli ilçe Başkanı emekli İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Âdem İmdat Kesici sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetki belgesi aldığını duyurdu. Başkan Kesici açıklamasında, “Bildiğiniz üzere BBP Genel Merkezinin Tensipleri ve İl Başkanımızın takdirleriyle BBP Çayeli Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş idim. Bugün itibariyle de Yetki Belgemi almış bulunmaktayım. Böylece 20 Kişilik Kurucular Kurulunu oluşturma çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Ayrıca Kamuoyunda yoğun bir tebrik ve teveccühün var olduğunu da tespit etmiş bulunmaktayız” dedi. Başkan Kesici, “Bütün bunlar bu aziz milletimizin; Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'na, BBP' ne, Sn. Genel Başkanımıza ve bu kutlu yolda yürüyen yol arkadaşlarımıza gösterdiği itibar olduğunun bilinci içindeyiz. Bu vesile ile halkımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Bu teveccüh bizlere Cumhur İttifakı içerisinde olarak Türk İslam Ülküsü, Devletimizin Bekası, Milli Birlik ve Beraberliğimizi kaim kılma davasında çok önemli sorumluluklar yüklemiştir. Bu itibarla özellikle genç kardeşlerimize maneviyat ve milli şuur aşılama, nezaketle siyaset yapma, tepeden bakmadan, kibir yapmadan yereldeki hizmetlere vesile olma anlamında çalışmalar yapmaya başladığımızı beyan etmek istiyoruz. Çok yakın bir zamanda esnaf ziyaretlerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve diğer yerleri ziyaret etmeye başlayacağımızı ve parti yerimizde hayırlı olsun dilekleri için teşrif edenleri ağırlayacağımızı da duyurmak istiyoruz” dedi

BBP  Rize/Çayeli ilçe Başkanı emekli İkizdere İlçe Nüfus Müdürü Âdem İmdat Kesici sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yetki belgesi aldığını duyurdu.


Başkan Kesici açıklamasında, “Bildiğiniz üzere BBP Genel Merkezinin Tensipleri ve İl Başkanımızın takdirleriyle BBP Çayeli Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş idim. Bugün itibariyle de Yetki Belgemi almış bulunmaktayım. Böylece 20 Kişilik Kurucular Kurulunu oluşturma çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Ayrıca Kamuoyunda yoğun bir tebrik ve teveccühün var olduğunu da tespit etmiş bulunmaktayız” dedi.


Başkan Kesici, “Bütün bunlar bu aziz milletimizin; Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'na, BBP' ne, Sn. Genel Başkanımıza ve bu kutlu yolda yürüyen yol arkadaşlarımıza gösterdiği itibar olduğunun bilinci içindeyiz. Bu vesile ile halkımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Bu teveccüh bizlere Cumhur İttifakı içerisinde olarak Türk İslam Ülküsü, Devletimizin Bekası, Milli Birlik ve Beraberliğimizi kaim kılma davasında çok önemli sorumluluklar yüklemiştir. Bu itibarla özellikle genç kardeşlerimize maneviyat ve milli şuur aşılama, nezaketle siyaset yapma, tepeden bakmadan, kibir yapmadan yereldeki hizmetlere vesile olma anlamında çalışmalar yapmaya başladığımızı beyan etmek istiyoruz. Çok yakın bir zamanda esnaf ziyaretlerimize, sivil toplum kuruluşlarına ve diğer yerleri ziyaret etmeye başlayacağımızı ve parti yerimizde hayırlı olsun dilekleri için teşrif edenleri ağırlayacağımızı da duyurmak istiyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi