EMNİYET MÜDÜRÜ ALPER: 18 İLÇEDE DENETİMLER SÜRÜYOR

Trabzon 20.02.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2799+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRÜ ALPER: 18 İLÇEDE DENETİMLER SÜRÜYOR

EMNİYET MÜDÜRÜ ALPER: 18 İLÇEDE DENETİMLER SÜRÜYOR   Trabzon’da 18 ilçe giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulduğunu açıklayan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, “Polis ekiplerimiz koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini yapıyor. İlimizin 5 farklı bölgesinde arkadaşlarımız denetimlerine devam ediyorlar. Dün gece saat 21.00'de başlayıp devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında il genelinde toplam 24 vatandaşımıza 55 bin 235 TL idari para cezası uygulamak durumunda kaldık. Bunun yanı sıra sayın valimizin talimatları ile ilimizde bulunan 18 ilçemizin giriş ve çıkışlarında jandarmamızla beraber bölgelerimizi paylaştırarak denetimlerimizi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük beklentilerimiz sokağa çıkma tedbirlerine uymaları. Denetimlerde iki husus tespit edildi. Denetlemelerden muaf olan kişi ve kuruluşların kendilerine tanınan imtiyazın haricindeki alanlarda gezdikleri tespit edildi. Yapılan suiistimallere de müsaade etmeyeceğiz. Bugün yoğunluk var. Trabzon’a yapılan uçak seferlerinin bir yoğunluğu bu” diye konuştu. Alper, denetim noktalarını ziyaret ederek, polis ekiplerinden bilgi aldı.  

EMNİYET MÜDÜRÜ ALPER: 18 İLÇEDE DENETİMLER SÜRÜYOR

 

Trabzon’da 18 ilçe giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulduğunu açıklayan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, “Polis ekiplerimiz koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini yapıyor. İlimizin 5 farklı bölgesinde arkadaşlarımız denetimlerine devam ediyorlar. Dün gece saat 21.00'de başlayıp devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında il genelinde toplam 24 vatandaşımıza 55 bin 235 TL idari para cezası uygulamak durumunda kaldık. Bunun yanı sıra sayın valimizin talimatları ile ilimizde bulunan 18 ilçemizin giriş ve çıkışlarında jandarmamızla beraber bölgelerimizi paylaştırarak denetimlerimizi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük beklentilerimiz sokağa çıkma tedbirlerine uymaları. Denetimlerde iki husus tespit edildi. Denetlemelerden muaf olan kişi ve kuruluşların kendilerine tanınan imtiyazın haricindeki alanlarda gezdikleri tespit edildi. Yapılan suiistimallere de müsaade etmeyeceğiz. Bugün yoğunluk var. Trabzon’a yapılan uçak seferlerinin bir yoğunluğu bu” diye konuştu. Alper, denetim noktalarını ziyaret ederek, polis ekiplerinden bilgi aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi