EN ACI BAYRAM GÖLE GİREN GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Karadeniz 31.07.2020 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2500+ kez okundu.
 

EN ACI BAYRAM GÖLE GİREN GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

ORDU'nun Kabadüz ilçesinde, serinlemek için göle giren Berat Keşap (19), boğuldu.    Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Gürpınar Mahallesi'nde Kazan Gölü'nde meydana geldi. Serinlemek için göle giren Berat Keşap, henüz bilinmeyen nedenden dolayı sudan çıkamadı. Durumu fark eden yakınları göle girerek, genci sudan çıkardı. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, baygın haldeki Keşap'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Keşap, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. ​Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

ORDU'nun Kabadüz ilçesinde, serinlemek için göle giren Berat Keşap (19), boğuldu. 

 

Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Gürpınar Mahallesi'nde Kazan Gölü'nde meydana geldi. Serinlemek için göle giren Berat Keşap, henüz bilinmeyen nedenden dolayı sudan çıkamadı. Durumu fark eden yakınları göle girerek, genci sudan çıkardı. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, baygın haldeki Keşap'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Keşap, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. ​Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi