EN ÇOK MERAK EDİLEN RİZE HAVALİMANINI İNCELEDİLER

Rize 28.12.2021 - 13:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2726+ kez okundu.
 

EN ÇOK MERAK EDİLEN RİZE HAVALİMANINI İNCELEDİLER

Üniversiteliler Rize Havalimanı'nı inceledi   Trabzon’daki Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen teknik gezi ile yapımında son aşamaya gelinen Rize Havalimanını ziyaret etti.   Trabzon’daki Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen teknik gezi ile yapımında son aşamaya gelinen Rize Havalimanı'nı ziyaret etti. İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Abdullah Bostancı gerçekleşen teknik gezi ile ilgili olarak “Bölgemizde öğrencilerimizle uygulamaları yerinde gözlemleyeceğimiz en önemli yer yapımında son aşamaya gelmiş olan Rize Havalimanıdır. Yeni yapılan havaalanının gemi kullanılarak alt yapısının nasıl yapıldığı, kullanılan blokların özellikleri ve pist kaplaması hakkında bilgileri Jeoloji mühendisi Arif Berber’den alan öğrenciler teorik bilgilerini imalatta görmüş oldular. Rize Havalimanı, Türkiye ve Avrupa'nın Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz üzerine dolgu ikinci havalimanı olacak. Bu özelliği ile öğrencilerimizin en çok merak ettiği alanların başındaydı. Bu önemli yatırımı yerinde görmek hepimizi heyecanlandırdı. Öğrencilerimizin aldıkları eğitimi sahada nasıl uygulandığını görmeleri çok önemli” dedi.   AİRPORT

Üniversiteliler Rize Havalimanı'nı inceledi
 

Trabzon’daki Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen teknik gezi ile yapımında son aşamaya gelinen Rize Havalimanını ziyaret etti.

 


Trabzon’daki Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde eğitim gören öğrenciler düzenlenen teknik gezi ile yapımında son aşamaya gelinen Rize Havalimanı'nı ziyaret etti.


İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Abdullah Bostancı gerçekleşen teknik gezi ile ilgili olarak “Bölgemizde öğrencilerimizle uygulamaları yerinde gözlemleyeceğimiz en önemli yer yapımında son aşamaya gelmiş olan Rize Havalimanıdır. Yeni yapılan havaalanının gemi kullanılarak alt yapısının nasıl yapıldığı, kullanılan blokların özellikleri ve pist kaplaması hakkında bilgileri Jeoloji mühendisi Arif Berber’den alan öğrenciler teorik bilgilerini imalatta görmüş oldular. Rize Havalimanı, Türkiye ve Avrupa'nın Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz üzerine dolgu ikinci havalimanı olacak. Bu özelliği ile öğrencilerimizin en çok merak ettiği alanların başındaydı. Bu önemli yatırımı yerinde görmek hepimizi heyecanlandırdı. Öğrencilerimizin aldıkları eğitimi sahada nasıl uygulandığını görmeleri çok önemli” dedi.

 


AİRPORT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi