EN ÇOK VE EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLERİ AÇIKLADI.

Sağlık 18.07.2020 - 20:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2256+ kez okundu.
 

EN ÇOK VE EN AZ VAKA GÖRÜLEN İLLERİ AÇIKLADI.

Sağlık Bakanı Koca günlük corona virüsü tablosunu açıkladı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel corona virüsü verilerini açıkladı. Verilere göre, bugün 17 kişi hayatını kaybederken, 918 yeni vaka tespit edildi. Bakan Koca, "Son 3 günde en çok vaka görülen beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Diyarbakır" bilgilerini paylaştı. EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL AÇIKLANDI Güncel corona verilerini duyuran Bakan Koca, son üç günde en çok ve en az vaka görülen illeri de açıkladı. Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: * 1.000'in üstünde gerçekleştiği en son güne kıyasla, yeni vaka sayımız, bugün 90 azaldı. * Son 3 günde en çok vaka görülen beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Diyarbakır. * En az vaka görülen beş ilimiz: Artvin, Tunceli, Bayburt, Kırklareli, Bartın.

Sağlık Bakanı Koca günlük corona virüsü tablosunu açıkladı!


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, güncel corona virüsü verilerini açıkladı. Verilere göre, bugün 17 kişi hayatını kaybederken, 918 yeni vaka tespit edildi. Bakan Koca, "Son 3 günde en çok vaka görülen beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Diyarbakır" bilgilerini paylaştı.


EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL AÇIKLANDI


Güncel corona verilerini duyuran Bakan Koca, son üç günde en çok ve en az vaka görülen illeri de açıkladı.


Koca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


* 1.000'in üstünde gerçekleştiği en son güne kıyasla, yeni vaka sayımız, bugün 90 azaldı.


* Son 3 günde en çok vaka görülen beş ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Diyarbakır.


* En az vaka görülen beş ilimiz: Artvin, Tunceli, Bayburt, Kırklareli, Bartın.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi