Erbaa'da, Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Karadeniz 07.08.2019 - 17:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1692+ kez okundu.
 

Erbaa'da, Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

OKAT’ın Erbaa ilçesi Belediyesi, Kurban Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu geçirebilmesi ve hayvanlarını sorunsuz kesebilmesi için gerekli çalışmaları tamamladı. Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede Kurban Bayramı'nın huzur ve sükun içerisinde geçirilebilmesi için, kurban kesimlerinin sağlık ve çevre temizliği koşullarına uygun olarak yapılabilmesi için bir dizi tedbirler almaya başladı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ''İlçemizde hemşerilerimizin her anlamda huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirebilmeleri için belediye olarak bir dizi tedbirler aldık.   Hayvan kesim yerlerinde ve satış noktalarında çevre ve halk sağlığı konusunda gerekli olan düzenleme ve tedbirleri bu günden itibaren almaya başladık. Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımız ve veteriner hekimlerimiz iş birliği içinde birlikte hareket ederek hayvan sevk pusulası ve küpelenen hayvanlarda pasaportu olmayan hiçbir hayvan nakline izin vermeyerek halkımızın sağlığını tehdit edecek hayvan girişine engel oluyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ise kurban kesiminden sonra kurban kesim yerlerinde oluşacak her çeşit atığı çevre kirliliğine sebep vermeden, insan sağlığını tehdit etmesine müsaade etmeyecek şekilde çalışmalarını planladılar. Belediyemiz bayram süresince temizlik çalışmaları için personel görevlendirmelerini yaparak gerekli tedbirleri şimdiden aldılar. Ayrıca hemşerilerime bir de uyarım olacak; bayram öncesi daha da yoğunlaşan sahte paralara karşı dikkatli olmaları. Sahte para ile karşılaşan hemşerilerimizin Emniyet Müdürlüğümüze, kendisine en yakın zabıta çalışanımıza bilgi vermesi halinde en kısa sürede tedbir alınır ve olmuş ya da olacak olan mağduriyetlerin önüne geçilmiş olunur" dedi. 

OKAT’ın Erbaa ilçesi Belediyesi, Kurban Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu geçirebilmesi ve hayvanlarını sorunsuz kesebilmesi için gerekli çalışmaları tamamladı. Erbaa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede Kurban Bayramı'nın huzur ve sükun içerisinde geçirilebilmesi için, kurban kesimlerinin sağlık ve çevre temizliği koşullarına uygun olarak yapılabilmesi için bir dizi tedbirler almaya başladı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ''İlçemizde hemşerilerimizin her anlamda huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirebilmeleri için belediye olarak bir dizi tedbirler aldık.

 

Hayvan kesim yerlerinde ve satış noktalarında çevre ve halk sağlığı konusunda gerekli olan düzenleme ve tedbirleri bu günden itibaren almaya başladık. Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımız ve veteriner hekimlerimiz iş birliği içinde birlikte hareket ederek hayvan sevk pusulası ve küpelenen hayvanlarda pasaportu olmayan hiçbir hayvan nakline izin vermeyerek halkımızın sağlığını tehdit edecek hayvan girişine engel oluyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ise kurban kesiminden sonra kurban kesim yerlerinde oluşacak her çeşit atığı çevre kirliliğine sebep vermeden, insan sağlığını tehdit etmesine müsaade etmeyecek şekilde çalışmalarını planladılar. Belediyemiz bayram süresince temizlik çalışmaları için personel görevlendirmelerini yaparak gerekli tedbirleri şimdiden aldılar. Ayrıca hemşerilerime bir de uyarım olacak; bayram öncesi daha da yoğunlaşan sahte paralara karşı dikkatli olmaları. Sahte para ile karşılaşan hemşerilerimizin Emniyet Müdürlüğümüze, kendisine en yakın zabıta çalışanımıza bilgi vermesi halinde en kısa sürede tedbir alınır ve olmuş ya da olacak olan mağduriyetlerin önüne geçilmiş olunur" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi