ERDOĞAN'IN DANIŞMANINA CHP'DE KRİTİK GÖREV

Siyaset 25.12.2020 - 11:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2320+ kez okundu.
 

ERDOĞAN'IN DANIŞMANINA CHP'DE KRİTİK GÖREV

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, "İbrahim Uslu, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak getirildi; CHP Genel Merkezi'nin 13. katında yer tahsis edildi." diye yazdı.   Yalçın Bayer yazısında, şunları kaydetti: Ankara'’dan bir ‘vekil’ 'Bir konuda sizi bilgilendirmek istiyorum' diyor. 'AK Parti ve MHP dökülürken, CHP’nin ‘başarılı’ olamaması, bu nedenle yapılan araştırmalara göre tepkisizlik ve güvensizlik unsurların öne çıkması, CHP’nin yeni bir kadrolaşmada kararlı olduğu gösteriyor.' 'Aman' diye ekleyerek isminin ortaya çıkmamasını rica ediyor, 'Çünkü başıma gelebileceklerden endişe duyuyorum' diyor. CHP’nin yeni ‘atağının’ hazırlıkları için Kılıçdaroğlu’nun bazı isimleri kadrosuna dahil ettiği de öğrenildi. "Erdoğan’ın siyasi danışmanlığında bulunan Uslu..." Bu isimlerin en önemlisi, ANAR Araştırma’nın başındaki akademisyen İbrahim Uslu’nun Kılıçdaroğlu’na danışman olarak getirilmesi. Daha önce AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi danışmanlığında bulunan Uslu’ya CHP Genel Merkezi’nin 13. katında yer tahsis edildi.

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, "İbrahim Uslu, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak getirildi; CHP Genel Merkezi'nin 13. katında yer tahsis edildi." diye yazdı.
 

Yalçın Bayer yazısında, şunları kaydetti: Ankara'’dan bir ‘vekil’ 'Bir konuda sizi bilgilendirmek istiyorum' diyor. 'AK Parti ve MHP dökülürken, CHP’nin ‘başarılı’ olamaması, bu nedenle yapılan araştırmalara göre tepkisizlik ve güvensizlik unsurların öne çıkması, CHP’nin yeni bir kadrolaşmada kararlı olduğu gösteriyor.' 'Aman' diye ekleyerek isminin ortaya çıkmamasını rica ediyor, 'Çünkü başıma gelebileceklerden endişe duyuyorum' diyor. CHP’nin yeni ‘atağının’ hazırlıkları için Kılıçdaroğlu’nun bazı isimleri kadrosuna dahil ettiği de öğrenildi.


"Erdoğan’ın siyasi danışmanlığında bulunan Uslu..."


Bu isimlerin en önemlisi, ANAR Araştırma’nın başındaki akademisyen İbrahim Uslu’nun Kılıçdaroğlu’na danışman olarak getirilmesi. Daha önce AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi danışmanlığında bulunan Uslu’ya CHP Genel Merkezi’nin 13. katında yer tahsis edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi