ERDOĞAN BABA OCAĞI RİZE'YE GELİYOR

Siyaset 29.01.2021 - 21:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2173+ kez okundu.
 

ERDOĞAN BABA OCAĞI RİZE'YE GELİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan  Rize ve Trabzon il kongrelerine katılmak üzere 13 Şubat Cumartesi günü Rize’ye gelecek  ve 2 gün süreyle  Güneysu’daki  evinde kalacak. Ak Parti Rize İl Kongresinin saat: 12.00’de Rize Yenişehir Spor Salonunda  yapılacağı öğrenildi. Aynı gün  Trabzon İl  Kongresininde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle saat 15.00'de Tarbzon Hayrı Gür Spor Salonunda gerçekleştirileceği öğrenildi. Erdoğan Trabzon kongresine katıldıktan sora Ankara'ya dönecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan  Rize ve Trabzon il kongrelerine katılmak üzere 13 Şubat Cumartesi günü Rize’ye gelecek  ve 2 gün süreyle  Güneysu’daki  evinde kalacak.


Ak Parti Rize İl Kongresinin saat: 12.00’de Rize Yenişehir Spor Salonunda  yapılacağı öğrenildi.


Aynı gün  Trabzon İl  Kongresininde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle saat 15.00'de Tarbzon Hayrı Gür Spor Salonunda gerçekleştirileceği öğrenildi.


Erdoğan Trabzon kongresine katıldıktan sora Ankara'ya dönecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi