ERDOĞAN BABA OCAĞI RİZE'YE GELİYOR

Siyaset 19.06.2021 - 11:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3072+ kez okundu.
 

ERDOĞAN BABA OCAĞI RİZE'YE GELİYOR

26 Ha­zi­ran’da İstan­bul’da düzenlenecek olan Kanal İstan­bul Pro­je­si­nin temel atma tö­re­ni­nin ar­dın­dan aynı akşam Rize’ye ge­lecek olan Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Rize’de bir dizi prog­ram, inceleme ve toplu açı­lış­la­ra ka­tı­la­cak:   Rize kent mer­ke­zin­de Be­le­di­ye Blok­la­rın­da ger­çek­leş­ti­ril­mek­te olan Kent­sel Dö­nü­şü­mün temel atma tö­re­ni ile Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si’nin Türk-Al­man Üni­ver­si­te­si ile ortak bir şe­kil­de yü­rüt­tü­ğü Tek­no­kent’in de ara­la­rın­da yer al­dı­ğı bir­çok pro­je­nin temel atma tö­re­ni­ni ger­çek­leş­ti­recek olan Er­do­ğan, kent­te ay­rı­ca Salarha Tüneli çift tüp açı­lışının da aralarında yer aldığı toplu açılış törenini ger­çek­leş­ti­recek.   Erdoğan'ın  Rize ziyareti sırasında Artvin ve Trabzon'da da incelemelerde bulunması bekleniyor.

26 Ha­zi­ran’da İstan­bul’da düzenlenecek olan Kanal İstan­bul Pro­je­si­nin temel atma tö­re­ni­nin ar­dın­dan aynı akşam Rize’ye ge­lecek olan Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Rize’de bir dizi prog­ram, inceleme ve toplu açı­lış­la­ra ka­tı­la­cak:

 

Rize kent mer­ke­zin­de Be­le­di­ye Blok­la­rın­da ger­çek­leş­ti­ril­mek­te olan Kent­sel Dö­nü­şü­mün temel atma tö­re­ni ile Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si’nin Türk-Al­man Üni­ver­si­te­si ile ortak bir şe­kil­de yü­rüt­tü­ğü Tek­no­kent’in de ara­la­rın­da yer al­dı­ğı bir­çok pro­je­nin temel atma tö­re­ni­ni ger­çek­leş­ti­recek olan Er­do­ğan, kent­te ay­rı­ca Salarha Tüneli çift tüp açı­lışının da aralarında yer aldığı toplu açılış törenini ger­çek­leş­ti­recek.
 

Erdoğan'ın  Rize ziyareti sırasında Artvin ve Trabzon'da da incelemelerde bulunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi