ERDOĞAN'DAN GENÇLERE BÜYÜK MÜJDE

Siyaset 15.07.2022 - 22:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2522+ kez okundu.
 

ERDOĞAN'DAN GENÇLERE BÜYÜK MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KYK borçları ile ilgili olarak, "Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Hatta daha ileri gidiyorum enflasyona da kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz ve kabine toplantımızdan sonra da gerekli açıklamayı yapacağız" dedi. "BİZ GENÇLERİMİZİN FAİZE KURBAN ETMEYİZ" "Küresel ve bölgesel krizlerin olumsuzlukları elbette bizi de etkiliyor. Hayat pahalılığı başta olmak üzere elbette insanlarımızı sıkıntıya düşüren gelişmeler yaşıyoruz. Ama şundan emin olunuz ki, omuzlarımıza binen hiçbir yük kalıcı değildir. Hiçbir sorunumuz çözümsüz değildir. Son zamanlarda Bay Kemal çıkmış üniversiteli gençlerimizin KYK ile ilgili, onların aldıkları burslarla ilgili, onlara faiz yükü bindiriyormuşuz. Faizin en büyük düşmanı biziz. Allah nasip ederse ilk kabine toplantımızda bu konuyla ilgili açıklamayı kabine toplantımızdan sonra yapacağız. Biz gençlerimizin faize kurban etmeyiz. Hatta daha ileri gidiyorum enflasyona da kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz ve kabine toplantımızdan sonra da gerekli açıklamayı yapacağız. Milletimizin sıkıntılarını da, ülkemizin imkanlarını da en iyi biz biliyoruz Bay Kemal. Göreve geldiğimiz zaman öğrencilerin aldığı burs neydi? 45 liracıktı Bay Kemal. Bu harcı kaldıran kimdi biz kaldırdık, şuan da harç diye bir şey kaldı mı? Biz kaldırdık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KYK borçları ile ilgili olarak, "Biz gençlerimizi faize kurban etmeyiz. Hatta daha ileri gidiyorum enflasyona da kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz ve kabine toplantımızdan sonra da gerekli açıklamayı yapacağız" dedi.


"BİZ GENÇLERİMİZİN FAİZE KURBAN ETMEYİZ"


"Küresel ve bölgesel krizlerin olumsuzlukları elbette bizi de etkiliyor. Hayat pahalılığı başta olmak üzere elbette insanlarımızı sıkıntıya düşüren gelişmeler yaşıyoruz. Ama şundan emin olunuz ki, omuzlarımıza binen hiçbir yük kalıcı değildir. Hiçbir sorunumuz çözümsüz değildir. Son zamanlarda Bay Kemal çıkmış üniversiteli gençlerimizin KYK ile ilgili, onların aldıkları burslarla ilgili, onlara faiz yükü bindiriyormuşuz. Faizin en büyük düşmanı biziz. Allah nasip ederse ilk kabine toplantımızda bu konuyla ilgili açıklamayı kabine toplantımızdan sonra yapacağız. Biz gençlerimizin faize kurban etmeyiz. Hatta daha ileri gidiyorum enflasyona da kurban etmeyiz. Biz çalışmamızı yapıyoruz ve kabine toplantımızdan sonra da gerekli açıklamayı yapacağız. Milletimizin sıkıntılarını da, ülkemizin imkanlarını da en iyi biz biliyoruz Bay Kemal. Göreve geldiğimiz zaman öğrencilerin aldığı burs neydi? 45 liracıktı Bay Kemal. Bu harcı kaldıran kimdi biz kaldırdık, şuan da harç diye bir şey kaldı mı? Biz kaldırdık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi