ERDOĞAN RİZE'DE O İSMİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

Siyaset 04.09.2021 - 01:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2698+ kez okundu.
 

ERDOĞAN RİZE'DE O İSMİ EVİNDE ZİYARET ETTİ.

GÜNEYSU'DA VATANDAŞLAR İLE GÖRÜŞTÜ   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere- İkizdere Karayolu ile Hurmalık Tünel Projeleri ve bağlantı yolları açılış töreni sonrası Tulumpınar köyünde, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'ı evinde ziyaret etti. Erdoğan, ardından Güneysu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı geldi. Burada basına kapalı partililerle bir araya gelen Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlar ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra geceyi geçireceği Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti. 

GÜNEYSU'DA VATANDAŞLAR İLE GÖRÜŞTÜ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere- İkizdere Karayolu ile Hurmalık Tünel Projeleri ve bağlantı yolları açılış töreni sonrası Tulumpınar köyünde, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman'ı evinde ziyaret etti. Erdoğan, ardından Güneysu AK Parti İlçe Başkanlığı'nı geldi. Burada basına kapalı partililerle bir araya gelen Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlar ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra geceyi geçireceği Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi