ERKEKLER DOĞUM YAPARSA RİZESPOR DEPLASMANDA MAÇ KAZANIR

Spor 25.08.2021 - 09:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1610+ kez okundu.
 

ERKEKLER DOĞUM YAPARSA RİZESPOR DEPLASMANDA MAÇ KAZANIR

Necati Dlli nin hazırladığı ve internet tv den yayınlanan spor proğramında Rizeli  duayen gazeteci ve spor yorumcusu Alaattin ONAY'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Süper ligin ikinci haftasında  Didi  statinda oynanan Rizespor - Karagümrük futbol müsabakasını değerlendiren ONAY bir futbol takımı kendi sahasında kontra atak oynar mı?  macın başlamasından  ve bitişine kadar bir şut,  bir atak yapmaz mı?   diyerek eleştirilerde bulundu. Yapılan 11 transferin sadece 6 sı bu hafta ilk onbirde görev aldı bunlardan sadece İki futbolcunun takıma katkı verdiğini belirterek bu transferleri kim yaptı diye eleştirilerine devam eden ONAY ,bu takım deplasmanda galip gelemez iddia ediyorum gelemez ,"erkekler eğer doğum yaparsa bu takımda deplasmanda galip gelir" eleştirilerinde bulundu. Sözlerine inşallah yanılırım ama yanılma payım konuşmalarımın yarısı kadar olursa yine ,ligin alt potalarında mücadele edeceklerini iddia etti.

Necati Dlli nin hazırladığı ve internet tv den yayınlanan spor proğramında Rizeli  duayen gazeteci ve spor yorumcusu Alaattin ONAY'dan çarpıcı açıklamalar geldi.


Süper ligin ikinci haftasında  Didi  statinda oynanan Rizespor - Karagümrük futbol müsabakasını değerlendiren ONAY bir futbol takımı kendi sahasında kontra atak oynar mı?  macın başlamasından  ve bitişine kadar bir şut,  bir atak yapmaz mı?   diyerek eleştirilerde bulundu.

Yapılan 11 transferin sadece 6 sı bu hafta ilk onbirde görev aldı bunlardan sadece İki futbolcunun takıma katkı verdiğini belirterek bu transferleri kim yaptı diye eleştirilerine devam eden ONAY ,bu takım deplasmanda galip gelemez iddia ediyorum gelemez ,"erkekler eğer doğum yaparsa bu takımda deplasmanda galip gelir" eleştirilerinde bulundu.


Sözlerine inşallah yanılırım ama yanılma payım konuşmalarımın yarısı kadar olursa yine ,ligin alt potalarında mücadele edeceklerini iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi