ESKİ BAŞKANDAN ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ. UTAN, UTAN,UTAN

Sendika 04.01.2022 - 09:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2847+ kez okundu.
 

ESKİ BAŞKANDAN ÇOK AĞIR ELEŞTİRİ. UTAN, UTAN,UTAN

Memur maaş zammı Memur-Sen’i karıştırdı! Eski Başkan’dan Ali Yalçın’a “ utan,utan,utan” mesajı…   Memur maaş zammı, memur-sen’i karıştırdı! Eğitim-bir-sen eski genel başkan yardımcısından, Ali Yalçın’a salvolar… Sendikacı maaşları, dudak uçuklatıyor…   Gözler, bugün yapılacak Kabine Toplantısı sonrasındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasına çevrilmişti. Milyonlarca memurun gözü, kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı yapacağı memurlara yönelik ek zam ya da refah payı haberindeydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak 2020’de memur maaşlarına; enflasyon farkına ilave olarak, Toplu Sözleşme gereği verilecek olan 5’lik zamma 2.5 daha ilave yapılmak suretiyle; memur maaşlarına toplamda 30.5 oranında bir zam yapılacağı duyurusunu yaptı. İşte bu açıklamanın hemen akabinde Eğitim-Bir-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, eski çalışma arkadaşı Ali Yalçın’ı hedef alan paylaşımlarda bulundu. Murat Bilgin, twiter hesabından yaptığı paylaşımlarda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a yönelik olarak: “Üç twitle başkan olmuştun…? 3.5 twit ile gideceksin..!”, ”Memurun Cebi Değil Başkanın Cebi Doldu.” , “Utan! Utan! Utan! Senin 2 yıl için kazandığın büyük kazanımları? şaibeli ‘TÜİK’ bir ayda açıkladı ..!” ifadelerine yer verdi.

Memur maaş zammı Memur-Sen’i karıştırdı! Eski Başkan’dan Ali Yalçın’a “ utan,utan,utan” mesajı…

 

Memur maaş zammı, memur-sen’i karıştırdı! Eğitim-bir-sen eski genel başkan yardımcısından, Ali Yalçın’a salvolar… Sendikacı maaşları, dudak uçuklatıyor…
 

Gözler, bugün yapılacak Kabine Toplantısı sonrasındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasına çevrilmişti. Milyonlarca memurun gözü, kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı yapacağı memurlara yönelik ek zam ya da refah payı haberindeydi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ocak 2020’de memur maaşlarına; enflasyon farkına ilave olarak, Toplu Sözleşme gereği verilecek olan 5’lik zamma 2.5 daha ilave yapılmak suretiyle; memur maaşlarına toplamda 30.5 oranında bir zam yapılacağı duyurusunu yaptı.


İşte bu açıklamanın hemen akabinde Eğitim-Bir-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, eski çalışma arkadaşı Ali Yalçın’ı hedef alan paylaşımlarda bulundu.


Murat Bilgin, twiter hesabından yaptığı paylaşımlarda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a yönelik olarak: “Üç twitle başkan olmuştun…? 3.5 twit ile gideceksin..!”, ”Memurun Cebi Değil Başkanın Cebi Doldu.” , “Utan! Utan! Utan! Senin 2 yıl için kazandığın büyük kazanımları? şaibeli ‘TÜİK’ bir ayda açıkladı ..!” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi