ESKİ EŞİNE MERMİLER İSABET ETMEYİNCE ...

ÇORUM 07.02.2022 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2227+ kez okundu.
 

ESKİ EŞİNE MERMİLER İSABET ETMEYİNCE ...

ÇORUM'da, tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ç.'ye (30) tabancayla ateş açan Mehmet Ç. (37), mermiler isabet etmeyince taş ve silah kabzası ile yaraladı.   Gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Mehmet Ç., ifadesinde, "Ne yaptıysam çocuklarım için yaptım" dedi.  Olay, sabah saatlerinde Gülabibey Mahallesi Beytepe 1'inci Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Ç., boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ç. ile sokakta karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Mehmet Ç., tabancayla Şenay Ç.'ye ateş açtı. Mermiler Şenay Ç.'ye isabet etmeyince Mehmet Ç.'nin bir kez daha doğrulttuğu silah tutukluluk yaptı. Bunun üzerine Mehmet Ç., eşinin başına yerden aldığı taş ve silahın kabzası ile vurdu. Çevredekiler müdahale ederken, aldığı darbelerle yaralanan kadın yere yığıldı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı Şenay Ç.'yi ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Mehmet Ç.'nin, ifadesinde "Benim bir suçum yok, eşim çocukları bana yönelik kullanıyor. Ne yaptıysam çocuklarım için yaptım" dediği belirtildi. Mehmet Ç., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

ÇORUM'da, tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ç.'ye (30) tabancayla ateş açan Mehmet Ç. (37), mermiler isabet etmeyince taş ve silah kabzası ile yaraladı.

 

Gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Mehmet Ç., ifadesinde, "Ne yaptıysam çocuklarım için yaptım" dedi.  Olay, sabah saatlerinde Gülabibey Mahallesi Beytepe 1'inci Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Ç., boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ç. ile sokakta karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce Mehmet Ç., tabancayla Şenay Ç.'ye ateş açtı. Mermiler Şenay Ç.'ye isabet etmeyince Mehmet Ç.'nin bir kez daha doğrulttuğu silah tutukluluk yaptı. Bunun üzerine Mehmet Ç., eşinin başına yerden aldığı taş ve silahın kabzası ile vurdu. Çevredekiler müdahale ederken, aldığı darbelerle yaralanan kadın yere yığıldı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptığı Şenay Ç.'yi ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Mehmet Ç.'nin, ifadesinde "Benim bir suçum yok, eşim çocukları bana yönelik kullanıyor. Ne yaptıysam çocuklarım için yaptım" dediği belirtildi. Mehmet Ç., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi