Evini ateşe verip, komşusunun bilgisayar ve cep telefonunu gasp etti

DÜZCE 05.01.2021 - 01:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2769+ kez okundu.
 

Evini ateşe verip, komşusunun bilgisayar ve cep telefonunu gasp etti

DÜZCE’de, anne ve babasıyla tartışan madde bağımlısı Y.Ç., evi ateşe verdikten sonra komşusunun 2 adet laptopu ile 1 cep telefonunu gasp etti.    Y.Ç. yakalanırken, yangın ise itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olay saat 22.00 sıralarında Karaca Mahallesi 1459 Sokak’ta meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Y.Ç. eve gelerek anne ve babasıyla tartıştı. Y.Ç. evi ateşe verdikten sonra komşusunun evine girdi. Komşusunun 2 adet laptopu ile 1 cep telefonunu gasp eden Y.Ç. otomobille kaçmaya başladı. İhbar üzerine polis ekipleri peşine düştükleri Y.Ç.’yi kovalamaca sonucu Konuralp Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Y.Ç.’nin gasp ettiği cep telefonu ve laptoplar ele geçirildi. Bu sırada Y.Ç.'nin çıkardığı yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

DÜZCE’de, anne ve babasıyla tartışan madde bağımlısı Y.Ç., evi ateşe verdikten sonra komşusunun 2 adet laptopu ile 1 cep telefonunu gasp etti. 

 

Y.Ç. yakalanırken, yangın ise itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olay saat 22.00 sıralarında Karaca Mahallesi 1459 Sokak’ta meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Y.Ç. eve gelerek anne ve babasıyla tartıştı. Y.Ç. evi ateşe verdikten sonra komşusunun evine girdi. Komşusunun 2 adet laptopu ile 1 cep telefonunu gasp eden Y.Ç. otomobille kaçmaya başladı. İhbar üzerine polis ekipleri peşine düştükleri Y.Ç.’yi kovalamaca sonucu Konuralp Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Y.Ç.’nin gasp ettiği cep telefonu ve laptoplar ele geçirildi. Bu sırada Y.Ç.'nin çıkardığı yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi