Evinin bahçesinde silahlı saldırıda yaralandı

Rize 21.06.2022 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1932+ kez okundu.
 

Evinin bahçesinde silahlı saldırıda yaralandı

ÇORUM’da kimliği belirsiz bir kişi evinin bahçesinde oturan yabancı uyruklu F.A.K.'yı (45) tüfekle ayaklarından vurarak kaçtı.   Olay, gece saatlerinde Gülabibey Mahallesi Hasan Paşa 1'inci Sokak’ta meydana geldi. Yabancı uyruklu F.A.K., evinin bahçesinde oturduğu sırada elinde tüfekle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından açılan ateşle ayaklarından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan F.A.K., ihbarla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. 

ÇORUM’da kimliği belirsiz bir kişi evinin bahçesinde oturan yabancı uyruklu F.A.K.'yı (45) tüfekle ayaklarından vurarak kaçtı.

 

Olay, gece saatlerinde Gülabibey Mahallesi Hasan Paşa 1'inci Sokak’ta meydana geldi. Yabancı uyruklu F.A.K., evinin bahçesinde oturduğu sırada elinde tüfekle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından açılan ateşle ayaklarından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralanan F.A.K., ihbarla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi