FIRTINA RİZE'DE HASARA YOL AÇTI

Rize 23.01.2022 - 18:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2021+ kez okundu.
 

FIRTINA RİZE'DE HASARA YOL AÇTI

Önceki gün  Rize  İkizdere’de esen şiddetli rüzgâr sonucu enerji nakil hatlarında arızlara meydana geldi, bazı köyler enerji hatlarının kopması sonucu bir süre karanlıkta kaldı.     İkizdere-Gürdere köyünün elektrik hattının kesilmesi ile bir süre karanlıkta kalması sonucu Çoruh EDAŞ ekipleri zamanında yaptıkları çalışma ile hatları onararak köyü elektriğe kavuşturdu. Kısa süre karanlık sonucu yapılan çalışma ile elektrik verildiğini söyleyen Gürdere Köyü Muhtarı Erdoğan Baş ‘dün ilçede çok rüzgâr esti. Bir ara fırtınaya dönüştü ve köyümüzün hatları koptu. Kopan hatları arıza ekipleri sağ olsun kar ile kaplı alanda dere içinde zor şartlar altımda çalışarak köyümüzü karanlıktan kurtardılar, kendilerine teşekkür ediyorum’ ’dedi.    

Önceki gün  Rize  İkizdere’de esen şiddetli rüzgâr sonucu enerji nakil hatlarında arızlara meydana geldi, bazı köyler enerji hatlarının kopması sonucu bir süre karanlıkta kaldı.

   
İkizdere-Gürdere köyünün elektrik hattının kesilmesi ile bir süre karanlıkta kalması sonucu Çoruh EDAŞ ekipleri zamanında yaptıkları çalışma ile hatları onararak köyü elektriğe kavuşturdu. Kısa süre karanlık sonucu yapılan çalışma ile elektrik verildiğini söyleyen Gürdere Köyü Muhtarı Erdoğan Baş ‘dün ilçede çok rüzgâr esti. Bir ara fırtınaya dönüştü ve köyümüzün hatları koptu. Kopan hatları arıza ekipleri sağ olsun kar ile kaplı alanda dere içinde zor şartlar altımda çalışarak köyümüzü karanlıktan kurtardılar, kendilerine teşekkür ediyorum’ ’dedi.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi