Farkındalık için otomobiline maske taktı

Karadeniz 23.06.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2548+ kez okundu.
 

Farkındalık için otomobiline maske taktı

TOKAT'ta gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, koronavirüse karşı farkındalık yaratmak amacıyla otomobiline maske taktı.   Gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, kentte maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından otomobilinin ön kısmına maske taktı. Maskenin üzerine "Maske yasağı geldi, Tokatlılar mutlu oldu", "Korona mutsuz",  "Ben yok, biz var",  "Her şeyin başı sağlık", "Maske, mesafe hijyen var olsun", "Korona yok olsun, sabrın sonu selamet",  "Maskeyle de güzeliz, maskeyle de özeliz" yazdığı kağıtları yapıştırdı. Farkındalık yaratman istediğini söyleyen Fatma Esin Tuna, "Maske takmanın zorunlu olmasından dolayı çok mutluyum. Kurallara uyarak inşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız" dedi. F  

TOKAT'ta gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, koronavirüse karşı farkındalık yaratmak amacıyla otomobiline maske taktı.

 

Gönüllü turizm elçisi Fatma Esin Tuna, kentte maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından otomobilinin ön kısmına maske taktı. Maskenin üzerine "Maske yasağı geldi, Tokatlılar mutlu oldu", "Korona mutsuz",  "Ben yok, biz var",  "Her şeyin başı sağlık", "Maske, mesafe hijyen var olsun", "Korona yok olsun, sabrın sonu selamet",  "Maskeyle de güzeliz, maskeyle de özeliz" yazdığı kağıtları yapıştırdı. Farkındalık yaratman istediğini söyleyen Fatma Esin Tuna, "Maske takmanın zorunlu olmasından dolayı çok mutluyum. Kurallara uyarak inşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız" dedi. F

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi