Fener'den sonra Beşiktaş'da Rizespo'run Yıldızına kafayı taktı.

Spor 31.03.2019 - 14:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2580+ kez okundu.
 

Fener'den sonra Beşiktaş'da Rizespo'run Yıldızına kafayı taktı.

  Beşiktaş'tan Vedat Muriqi bombası! Beşiktaş bu sezon 11 gol atan Vedat için düğmeye bastı. Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü arayan Kartal, Vedat Muriqi'de karar kıldı. Kosovalı oyuncu için Karadeniz kulübüyle temasa geçilecek. Beşiktaş bu sezon 11 gol atan Vedat için düğmeye bastı. Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü arayan Kartal, Vedat Muriqi'de karar kıldı. Kosovalı oyuncu için Karadeniz kulübüyle temasa geçilecek.   Beşiktaş'tan sürpriz atak... Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan Siyah- Beyazlı yönetim ekonomik açıdan kendisine külfet getirmeyecek transferlere yönelecek. Burak Yılmaz'ın alternatifi olacak bir golcü arayışlarını sürdüren yönetimin Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi'yi listesine aldığı öne sürüldü. BURAK'IN ALTERNATİFİ OLACAK Yeni sezonda Mustafa Pektemek ve Larin'le yolları ayırmayı planlayan yönetimin Vedat Muriqi'nin iyi bir alternatif olduğunu düşünerek Kosovalı golcüde karar kıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor . Ç.RİZE'YLE MASAYA OTURULACAK Beşiktaş Yönetimi'nin 2 sezondur Çaykur Rizespor'da oynayan Kosovalı golcü için Karadeniz kulübüyle masaya oturacağı öğrenildi. Anlaşma sağlandığı takdirde bu transfer mutlu sonla bitecek.  SÖZLEŞMESİ 2020'DE BİTİYOR Bu sezon attığı 11 golle Çaykur Rizespor'un başarılı sonuçlar almasında başrol oynayan Vedat Muriqi'nin sözleşmesi gelecek yıl bitecek. Kosovalı golcünün de Beşiktaş'ı çok istediği iddialar arasında... (Takvim)  

 

Beşiktaş'tan Vedat Muriqi bombası!

Beşiktaş bu sezon 11 gol atan Vedat için düğmeye bastı. Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü arayan Kartal, Vedat Muriqi'de karar kıldı. Kosovalı oyuncu için Karadeniz kulübüyle temasa geçilecek.

Beşiktaş bu sezon 11 gol atan Vedat için düğmeye bastı. Burak Yılmaz'a alternatif bir golcü arayan Kartal, Vedat Muriqi'de karar kıldı. Kosovalı oyuncu için Karadeniz kulübüyle temasa geçilecek.

 

Beşiktaş'tan sürpriz atak... Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan Siyah- Beyazlı yönetim ekonomik açıdan kendisine külfet getirmeyecek transferlere yönelecek. Burak Yılmaz'ın alternatifi olacak bir golcü arayışlarını sürdüren yönetimin Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi'yi listesine aldığı öne sürüldü. BURAK'IN ALTERNATİFİ OLACAK Yeni sezonda Mustafa Pektemek ve Larin'le yolları ayırmayı planlayan yönetimin Vedat Muriqi'nin iyi bir alternatif olduğunu düşünerek Kosovalı golcüde karar kıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor

.

Ç.RİZE'YLE MASAYA OTURULACAK Beşiktaş Yönetimi'nin 2 sezondur Çaykur Rizespor'da oynayan Kosovalı golcü için Karadeniz kulübüyle masaya oturacağı öğrenildi. Anlaşma sağlandığı takdirde bu transfer mutlu sonla bitecek.  SÖZLEŞMESİ 2020'DE BİTİYOR Bu sezon attığı 11 golle Çaykur Rizespor'un başarılı sonuçlar almasında başrol oynayan Vedat Muriqi'nin sözleşmesi gelecek yıl bitecek. Kosovalı golcünün de Beşiktaş'ı çok istediği iddialar arasında... (Takvim)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi