FENERBAHÇE HERHALDE YÜZDE 15 PAYIMIZI ÖDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Spor 20.09.2020 - 22:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2751+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE HERHALDE YÜZDE 15 PAYIMIZI ÖDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe'den İtalyan takımı Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi için flaş bir açıklama yaptı. Kartal "Fenerbahçe sanırım Lazio'dan parayı alınca bize yüzde 15 pay öder diye düşünüyorum" dedi. Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi hakkında konuştu. Karadeniz ekibinin başkanı, 17.5 milyon euro + bonuslar karşılığında Lazio'nun yolunu tutan Kosovalı futbolcunun satışından pay alacaklarını söyledi. "SATIŞTAN 15 PAYIMIZ VAR" Kartal, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile resmi bir görüşmemiz olmadı. Sözleşme gereği yüzde 15'lik payımız var. Fenerbahçe sanırım Lazio'dan parayı alınca bize öder diye düşünüyorum. Geniş bir bilgimiz yok ama bir sorun olacağını düşünmüyorum. Vedat sevdiğimiz bir çocuk. Kendisi ile görüşmedim ama arayacağım. Çok iyi bir çocuk. İyi olduğu için iyi yerlere de transfer oluyor" dedi.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe'den İtalyan takımı Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi için flaş bir açıklama yaptı. Kartal "Fenerbahçe sanırım Lazio'dan parayı alınca bize yüzde 15 pay öder diye düşünüyorum" dedi.


Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi hakkında konuştu.


Karadeniz ekibinin başkanı, 17.5 milyon euro + bonuslar karşılığında Lazio'nun yolunu tutan Kosovalı futbolcunun satışından pay alacaklarını söyledi.


"SATIŞTAN 15 PAYIMIZ VAR"


Kartal, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile resmi bir görüşmemiz olmadı. Sözleşme gereği yüzde 15'lik payımız var. Fenerbahçe sanırım Lazio'dan parayı alınca bize öder diye düşünüyorum. Geniş bir bilgimiz yok ama bir sorun olacağını düşünmüyorum. Vedat sevdiğimiz bir çocuk. Kendisi ile görüşmedim ama arayacağım. Çok iyi bir çocuk. İyi olduğu için iyi yerlere de transfer oluyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi