FENERBAHÇE MURİÇ'İN PARASININ YERİNE RİZESPORA BAKIN NE TEKLİF ETTİ.

Spor 07.10.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1822+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE MURİÇ'İN PARASININ YERİNE RİZESPORA BAKIN NE TEKLİF ETTİ.

Zeki Uzundurukan: Fenerbahçe Rizespor'a Rodrigues ve Dirar'ı teklif etti Spor Gündemi programına bağlanan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Fenerbahçe'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uzundurukan, "Fenerbahçe'de Garry Rodrigues ve Nabil Dirar Rizespor'a teklif edildi. Nedeni de Vedat Muriqi'den Rizespor'a gidecek 2.6 milyon Euro'luk pay yerine bu oyuncuları vermek istiyor. İki oyuncu da Rize'ye gitmeyi kabul etmiyor" ifadelerini kullandı.. . <>iframe>

Zeki Uzundurukan: Fenerbahçe Rizespor'a Rodrigues ve Dirar'ı teklif etti

Spor Gündemi programına bağlanan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Fenerbahçe'yle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uzundurukan, "Fenerbahçe'de Garry Rodrigues ve Nabil Dirar Rizespor'a teklif edildi. Nedeni de Vedat Muriqi'den Rizespor'a gidecek 2.6 milyon Euro'luk pay yerine bu oyuncuları vermek istiyor. İki oyuncu da Rize'ye gitmeyi kabul etmiyor" ifadelerini kullandı..

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi