FENERBAHÇE'NİN ESKİ YILDIZI RİZESPRO'DA

Spor 06.07.2021 - 19:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2980+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE'NİN ESKİ YILDIZI RİZESPRO'DA

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Ankaragücü forması giyen Alper Potuk'la anlaştı. Geçen sezon küme düşen Başkent ekibinin, 30 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu. Ankaragücü'nün kampından ayrılan Alper, Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştı.   Ankaragücü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alper Potuk'un yeni takımı belli oldu. Milliyet'ye yer alan habere göre, tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Çaykur Rizespor'un başarısı için ter dökecek. Ankaragücü'nün kampından ayrılan Alper, Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştı. .

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Ankaragücü forması giyen Alper Potuk'la anlaştı. Geçen sezon küme düşen Başkent ekibinin, 30 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık daha kontratı bulunuyordu. Ankaragücü'nün kampından ayrılan Alper, Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştı.
 

Ankaragücü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alper Potuk'un yeni takımı belli oldu.


Milliyet'ye yer alan habere göre, tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Çaykur Rizespor'un başarısı için ter dökecek.


Ankaragücü'nün kampından ayrılan Alper, Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi