Fenerbahçe'nin İlk tercihi Rize'nin Yıldızı.

Spor 23.04.2019 - 22:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1824+ kez okundu.
 

Fenerbahçe'nin İlk tercihi Rize'nin Yıldızı.

3 bomba birden! Vedat Muriç...   Önümüzdeki sezon kadrosunda çok ciddi bir revizyona gidecek olan Fenerbahçe sadece yurt dışından değil, Süper Lig'de de kalitesini ispat etmiş isimlerini kadrosuna katarak göreceli olarak daha garantili bir yol izleyecek.  Çaykur Rizespor'un gol makinesi Vedat Muriç istenin ilk sırasında yer alıyor.   Demir Grup Sivasspor'daki peformansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Emre Kılınç da Fenerbahçe'nin bir diğer gözdesi...   (Sabah)

3 bomba birden! Vedat Muriç...
 

Önümüzdeki sezon kadrosunda çok ciddi bir revizyona gidecek olan Fenerbahçe sadece yurt dışından değil, Süper Lig'de de kalitesini ispat etmiş isimlerini kadrosuna katarak göreceli olarak daha garantili bir yol izleyecek. 


Çaykur Rizespor'un gol makinesi Vedat Muriç istenin ilk sırasında yer alıyor.

 

Demir Grup Sivasspor'daki peformansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Emre Kılınç da Fenerbahçe'nin bir diğer gözdesi...

 

(Sabah)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi