FENERBAHÇE RİZELİ TEKNİK ADAMLA EL SIKIŞTI

Spor 06.03.2020 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2933+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE RİZELİ TEKNİK ADAMLA EL SIKIŞTI

Teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun tavsiyesi üzerine Abdullah Avcı ile prensipte el sıkıştı. Kupa maçında son olarak takımın başında sahaya çıkan Ersun Yanal'lla yolarını ayıran ve hoca arayışına giren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.   Roger Schmidt kabul etmedi Yönetim önce Alman teknik direktör Roger Schmidt ile temas kurdu. Alman çalıştırıcı Bundesliga'da takım çalıştırmak istediğini ifade ederek Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi.   Daum-Dalic ikilisinden vazgeçildi Sarı-Lacivertlilerin gündemindeki ikinci formülde ise sportif direktörlük görevi için Christoph Daum, teknik direktörlük görevi için de Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'in adı geçiyordu. Ancak yönetimden bu fikre de sıcak bakmayanlar olunca vazgeçildi. Emre önerdi Ali Koç takımın başına yabancı teknik adam getirmek istese de kulübün şartları gereği rota yerliye döndü. Ve o isim de geçen sezon da adı masada olan Abdullah Avcı'ydı. Sarı lacivertli yönetim, Emre Belözoğlu'nun tavsiyesi üzerine Abdullah Avcı ile temasa geçti. Yemekte buluşup el sıkıştılar Ajansspor'un edindiği bilgiye göre; Ali Koç, Kandilli'deki yalısında Abdullah Avcı ile yemekte buluştu. Görüşmede taraflar prensip anlaşmasına vardı. Avcı'nın ekibinde Orhan Ak da yer alacak. Abdullah Avcı kimdir? Rizeli olan Avcı futbola Vefaspor'da başladı. Fatih Karagümrük, Rizespor, Kahramanmaraşspor, Bakırköyspor ve Kasımpaşa, İstanbulspor, Küçükçekmecespor ve Nişantaşıspor'da oynadı. Avcı, 1999 yılında Vefaspor'da forma giyerek futbolu bıraktı. Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerine İstanbulspor'da Aykut Kocaman'ın yardımcısı olarak başladı. Daha sonra sırasıyla, Galatasaray PAF takımı, Türkiye U17, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, A Milli Takımı, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş'ı çalıştırdı.  

Teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun tavsiyesi üzerine Abdullah Avcı ile prensipte el sıkıştı.


Kupa maçında son olarak takımın başında sahaya çıkan Ersun Yanal'lla yolarını ayıran ve hoca arayışına giren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

 

Roger Schmidt kabul etmedi

Yönetim önce Alman teknik direktör Roger Schmidt ile temas kurdu. Alman çalıştırıcı Bundesliga'da takım çalıştırmak istediğini ifade ederek Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi.

 

Daum-Dalic ikilisinden vazgeçildi

Sarı-Lacivertlilerin gündemindeki ikinci formülde ise sportif direktörlük görevi için Christoph Daum, teknik direktörlük görevi için de Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'in adı geçiyordu. Ancak yönetimden bu fikre de sıcak bakmayanlar olunca vazgeçildi.

Emre önerdi

Ali Koç takımın başına yabancı teknik adam getirmek istese de kulübün şartları gereği rota yerliye döndü. Ve o isim de geçen sezon da adı masada olan Abdullah Avcı'ydı. Sarı lacivertli yönetim, Emre Belözoğlu'nun tavsiyesi üzerine Abdullah Avcı ile temasa geçti.

Yemekte buluşup el sıkıştılar

Ajansspor'un edindiği bilgiye göre; Ali Koç, Kandilli'deki yalısında Abdullah Avcı ile yemekte buluştu. Görüşmede taraflar prensip anlaşmasına vardı. Avcı'nın ekibinde Orhan Ak da yer alacak.


Abdullah Avcı kimdir?


Rizeli olan Avcı futbola Vefaspor'da başladı. Fatih Karagümrük, Rizespor, Kahramanmaraşspor, Bakırköyspor ve Kasımpaşa, İstanbulspor, Küçükçekmecespor ve Nişantaşıspor'da oynadı. Avcı, 1999 yılında Vefaspor'da forma giyerek futbolu bıraktı. Abdullah Avcı, teknik direktörlük kariyerine İstanbulspor'da Aykut Kocaman'ın yardımcısı olarak başladı. Daha sonra sırasıyla, Galatasaray PAF takımı, Türkiye U17, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, A Milli Takımı, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş'ı çalıştırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi