FENERBAHÇE TRABZONSPOR'U RAHAT GEÇTİ.

Spor 25.10.2020 - 20:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2202+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE TRABZONSPOR'U RAHAT GEÇTİ.

Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.   İki takım da maça müthiş bir tempoda başlarken, Trabzonspor adına gol perdesini açan isim 23. dakikada Benik Afobe oldu. Devreye bu golle 1-0 geride giren Fenerbahçe, ikinci yarıda ise geri dönüşü gerçekleştirdi. 51. dakikada Tisserand'ın golüyle eşitliği yakalayan sarı lacivertliler, 55'te Valencia'nın golüyle 2-1 öne geçti. Kadıköy'de gol perdesini kapatan isim ise 72. dakikada Papiss Cisse oldu.   Bu sonuçla 14 puana yükselen Fenerbahçe, haftayı 2. sırada kapattı. 5 puanda kalan Trabzonspor ise 17. sırada yer aldı.
Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
 

İki takım da maça müthiş bir tempoda başlarken, Trabzonspor adına gol perdesini açan isim 23. dakikada Benik Afobe oldu. Devreye bu golle 1-0 geride giren Fenerbahçe, ikinci yarıda ise geri dönüşü gerçekleştirdi. 51. dakikada Tisserand'ın golüyle eşitliği yakalayan sarı lacivertliler, 55'te Valencia'nın golüyle 2-1 öne geçti. Kadıköy'de gol perdesini kapatan isim ise 72. dakikada Papiss Cisse oldu.

 
Bu sonuçla 14 puana yükselen Fenerbahçe, haftayı 2. sırada kapattı. 5 puanda kalan Trabzonspor ise 17. sırada yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi