Gazeteci Taşkın, TSYD Asbaşkanlığı'na getirildi

Trabzon 02.06.2022 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2516+ kez okundu.
 

Gazeteci Taşkın, TSYD Asbaşkanlığı'na getirildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon şubesi eski başkanı ve TSYD yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, TSYD Asbaşkanlığı görevine getirildi   Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TSYD’de iki dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Murat Taşkın, TSYD eski Asbaşkanı Kerim Hoşfikirer’in Adana Şube Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle boş kalan Asbaşkanlık görevine getirildi. TSYD Trabzon Şubesi ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) eski başkanı olan gazeteci-yazar Murat Taşkın, yeni görevinde TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in yardımcısı olarak da görev alacak.  

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon şubesi eski başkanı ve TSYD yönetim kurulu üyesi Murat Taşkın, TSYD Asbaşkanlığı görevine getirildi

 

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan TSYD’de iki dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Murat Taşkın, TSYD eski Asbaşkanı Kerim Hoşfikirer’in Adana Şube Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle boş kalan Asbaşkanlık görevine getirildi. TSYD Trabzon Şubesi ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) eski başkanı olan gazeteci-yazar Murat Taşkın, yeni görevinde TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’in yardımcısı olarak da görev alacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi