GELECEK SİZİNLE GELECEK

Rize 30.12.2021 - 13:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2215+ kez okundu.
 

GELECEK SİZİNLE GELECEK

GELECEK SİZİNLE GELECEK   İçişleri Bakanlığınca desteklenen ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi işbirliği ile yürütülen “Gelecek Sizinle Gelecek” ÇOGEP projesi kapsamında açılan kurslarda öğrenim gören kursiyerler öğretmenleriyle birlikte Rize İl Emniyet Müdürü  Nurettin GÖKDUMAN’ı ziyaret ettiler.   Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Filografi Kursu, Zili Dokuma Kursu ve Ebru Sanatı Kursları açıldı. İl Emniyet Müdürü  Nurettin GÖKDUMAN’ı ziyarete gelen kursiyerler yapmış oldukları birbirinden güzel eserleri takdim ettiler. Kursiyerler ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, yapılan eserlerin başarılı bulduğunu belirterek, kursiyerlere ve öğretmenlere teşekkür etti.

GELECEK SİZİNLE GELECEK

 

İçişleri Bakanlığınca desteklenen ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi işbirliği ile yürütülen “Gelecek Sizinle Gelecek” ÇOGEP projesi kapsamında açılan kurslarda öğrenim gören kursiyerler öğretmenleriyle birlikte Rize İl Emniyet Müdürü  Nurettin GÖKDUMAN’ı ziyaret ettiler.

 

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Filografi Kursu, Zili Dokuma Kursu ve Ebru Sanatı Kursları açıldı. İl Emniyet Müdürü  Nurettin GÖKDUMAN’ı ziyarete gelen kursiyerler yapmış oldukları birbirinden güzel eserleri takdim ettiler. Kursiyerler ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, yapılan eserlerin başarılı bulduğunu belirterek, kursiyerlere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi