GENEL MERKEZDE RİZELİ İSİMLER

Siyaset 17.09.2020 - 12:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1744+ kez okundu.
 

GENEL MERKEZDE RİZELİ İSİMLER

DOĞRU PARTİ YÖNETİM KADROLARI BELİRLENDİ.   25 AĞUSTOS 2020 Tarihinde TÜRKİYE nin 95. partisi olarak tüzel kişilik kazanan DOĞRU PARTİ  kurucular kurulu kararları ile yönetim kadrolarını oluşturdu, genel başkanlığını Rifat SERDAROĞLU nun yürüyeceği partide başkanlık divanı ve 50 kişilik G.İ.K ( Genel idare kurulu ) belirlendi   Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan DOĞRU PARTİ RİZE İL BAŞKANI Eyüp DEMİR yaptığı açıklamada ; partimizin kuruluşu T.C YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI tarafından onandıktan sonra kurucular kurulu üyelerimiz tarafından belirlenen G.İ.K ve Başkanlık divani oluşturularak görevlerine başlamışlardır, bundan sonra ki hedefimiz hızlı ve dikkatli bir şekilde teşkilatlanmaya ağırlık verip bir an önce ilçe ve il teşkilatlarımızı tamamlayıp ardından kongre süreçlerine ağırlık vereceğiz.     Bu arada edindiğimiz bilgiye göre DOĞRU PARTİ nin birisi TRABZON ve birde RİZE den olmak üzere iki genel başkan yardımcıları bölgemizden seçilmişlerdir, RİZE ve TRABZON un yakından tanıdığı isim olan Sabri SADIKLAR yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olurken RİZE li geç hemşehrimiz Hamdullah SAAT ise gençlikten sorumlu genel başkan yardımcısı olmuştur ayrıca RİZE de tanınmış eski eczacı ve ÇAYKUR RİZESPOR kulüp başkanlarından merhum Bahattin COŞKUN un yeğeni eğitim yöneticisi Gülay Coşkun ALTINSOY un da ANKARA il başkanlığına getirileceği öğrenilmiştir.
DOĞRU PARTİ YÖNETİM KADROLARI BELİRLENDİ.
 

25 AĞUSTOS 2020 Tarihinde TÜRKİYE nin 95. partisi olarak tüzel kişilik kazanan DOĞRU PARTİ  kurucular kurulu kararları ile yönetim kadrolarını oluşturdu, genel başkanlığını Rifat SERDAROĞLU nun yürüyeceği partide başkanlık divanı ve 50 kişilik G.İ.K ( Genel idare kurulu ) belirlendi
 

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan DOĞRU PARTİ RİZE İL BAŞKANI Eyüp DEMİR yaptığı açıklamada ; partimizin kuruluşu T.C YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI tarafından onandıktan sonra kurucular kurulu üyelerimiz tarafından belirlenen G.İ.K ve Başkanlık divani oluşturularak görevlerine başlamışlardır, bundan sonra ki hedefimiz hızlı ve dikkatli bir şekilde teşkilatlanmaya ağırlık verip bir an önce ilçe ve il teşkilatlarımızı tamamlayıp ardından kongre süreçlerine ağırlık vereceğiz.
   

Bu arada edindiğimiz bilgiye göre DOĞRU PARTİ nin birisi TRABZON ve birde RİZE den olmak üzere iki genel başkan yardımcıları bölgemizden seçilmişlerdir, RİZE ve TRABZON un yakından tanıdığı isim olan Sabri SADIKLAR yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olurken RİZE li geç hemşehrimiz Hamdullah SAAT ise gençlikten sorumlu genel başkan yardımcısı olmuştur ayrıca RİZE de tanınmış eski eczacı ve ÇAYKUR RİZESPOR kulüp başkanlarından merhum Bahattin COŞKUN un yeğeni eğitim yöneticisi Gülay Coşkun ALTINSOY un da ANKARA il başkanlığına getirileceği öğrenilmiştir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi