GENEL MÜDÜR OLARAK RİZE'YE İLK ZİYARETİ

Eğitim 19.02.2022 - 12:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2290+ kez okundu.
 

GENEL MÜDÜR OLARAK RİZE'YE İLK ZİYARETİ

GENEL MÜDÜR RİZE'DE Uzun yılllar Rize'de İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptık sonra çeşitli illerde İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve geçtiğimiz  yıl Milli Eğitim Bakanlığı Personel  Genel Müdürlüğüne atanan Rizeli Eğitimci Fehmi Rasim ÇELİKGenel Müdür olarak Rize'ye ilk ziyaretini gerçekleştirdi.   Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinın  katılımlarıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına başkanlık eden ÇELİK Rize'de görev yapan eğitim yöneticileri b,r araya geld,.   Rize İl  Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Şube Müdürlerimiz ve İlçe Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla  gerçekleştirilen  toplantıda  Rize  genelinde sürdürülen eğitim öğretimin kalitesini arttırmaya yönelik tedbirler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu     MİLLİ EĞİTİ BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ  FEHMİ  RASİM ÇELİK GÜNEYSU ADACAMİ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK ve ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN Güneysu Adacami İlkokulunda sıfır atık kütüphane açılışına katıldı.  Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN Personel Genel Müdürü  Fehmi Rasim ÇELİK ile birlikte Güneysu Adacami İlkokulunu ziyaret ederek okul bünyesinde yapılan sıfır atık kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Ziyarete  Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR' da eşlik etti.   Okul bahçesinde yer alan hayvanat bahçesini de gezen  Çelik ve Emen  öğrencilerle beraber hayvanları severek eğlenceli dakikalar geçirdi. Ardından öğretmenlerle  kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Personel Genel Müdürü  ÇELİK ve İl Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN öğretmenlere eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarılar dileyerek ziyaretleriini sonlandırdı. 

GENEL MÜDÜR RİZE'DE


Uzun yılllar Rize'de İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptık sonra çeşitli illerde İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve geçtiğimiz  yıl Milli Eğitim Bakanlığı Personel  Genel Müdürlüğüne atanan Rizeli Eğitimci Fehmi Rasim ÇELİKGenel Müdür olarak Rize'ye ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

 

Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerinın  katılımlarıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına başkanlık eden ÇELİK Rize'de görev yapan eğitim yöneticileri b,r araya geld,.

 

Rize İl  Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Şube Müdürlerimiz ve İlçe Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla  gerçekleştirilen  toplantıda  Rize  genelinde sürdürülen eğitim öğretimin kalitesini arttırmaya yönelik tedbirler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu

 

 

MİLLİ EĞİTİ BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRÜ  FEHMİ  RASİM ÇELİK GÜNEYSU ADACAMİ İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ


MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK ve ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN Güneysu Adacami İlkokulunda sıfır atık kütüphane açılışına katıldı. 


Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN Personel Genel Müdürü  Fehmi Rasim ÇELİK ile birlikte Güneysu Adacami İlkokulunu ziyaret ederek okul bünyesinde yapılan sıfır atık kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Ziyarete  Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR' da eşlik etti.

 

Okul bahçesinde yer alan hayvanat bahçesini de gezen  Çelik ve Emen  öğrencilerle beraber hayvanları severek eğlenceli dakikalar geçirdi. Ardından öğretmenlerle  kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Personel Genel Müdürü  ÇELİK ve İl Milli Eğitim Müdürü  Engin EMEN öğretmenlere eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarılar dileyerek ziyaretleriini sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi