GENEL MÜDÜRDEN ÖNEMLİ UYARI. TAZE TAZE TOPLAYALIM

Rize 24.05.2022 - 11:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1293+ kez okundu.
 

GENEL MÜDÜRDEN ÖNEMLİ UYARI. TAZE TAZE TOPLAYALIM

Genel Müdür Yusuf Ziya Alim: Çay hasat olgunluğuna ulaştı, taze taze toplayalım  Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, "Çay hasat olgunluğuna ulaştı, taze taze toplanmalı" dedi.  Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Trabzon'un Of ilçesinde yaş çay kampanyasının açılışı nedeniyle Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ile bir araya geldi.    Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, çayın Rize'de, Karadeniz'de üretildiğini belirterek, "Ben Elazığlıyım. Özellikle bizim bölgemizde çay tüketimi çoktur. Millet olarak çaysız yapamıyoruz. O nedenle çay üretim sezonunun üreticilerimiz, Çaykur camiamız ve sektörümüz için hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.    Çayın her zaman nimet verdiğini söyleyen Alim de "Bizde bu nimetten faydalanıyoruz. Bu yılda çay hasat olgunluğuna ulaştı. Üreticilerimiz taze taze hasadı yaparak alım yerlerimize teslim edebilirler. Bizde sağlıklı, kaliteli çay üreterek, dünyaya üzerinde pestisit kalıntısı bulunmayan çayımızı sunmuş oluruz. Bu vesile ile çay sezonu özelde bölgemize genelde ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Genel Müdür Yusuf Ziya Alim: Çay hasat olgunluğuna ulaştı, taze taze toplayalım 


Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, "Çay hasat olgunluğuna ulaştı, taze taze toplanmalı" dedi. 


Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Trabzon'un Of ilçesinde yaş çay kampanyasının açılışı nedeniyle Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ile bir araya geldi.   


Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, çayın Rize'de, Karadeniz'de üretildiğini belirterek, "Ben Elazığlıyım. Özellikle bizim bölgemizde çay tüketimi çoktur. Millet olarak çaysız yapamıyoruz. O nedenle çay üretim sezonunun üreticilerimiz, Çaykur camiamız ve sektörümüz için hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.   


Çayın her zaman nimet verdiğini söyleyen Alim de "Bizde bu nimetten faydalanıyoruz. Bu yılda çay hasat olgunluğuna ulaştı. Üreticilerimiz taze taze hasadı yaparak alım yerlerimize teslim edebilirler. Bizde sağlıklı, kaliteli çay üreterek, dünyaya üzerinde pestisit kalıntısı bulunmayan çayımızı sunmuş oluruz. Bu vesile ile çay sezonu özelde bölgemize genelde ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi