Giresun'da 4 ev yandı, dumandan etkilenen 2 kişi hastanelik oldu

GİRESUN 06.04.2022 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2769+ kez okundu.
 

Giresun'da 4 ev yandı, dumandan etkilenen 2 kişi hastanelik oldu

GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesine bağlı Sultankonağı köyünde 4 ev ile 2 samanlık yanarken, dumandan etkilenen 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.   Sultankonağı köyünde, Muhlis Ceylan’a ait evde öğle saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler, bitişikteki 3 ev ile 2 samanlığa sıçradı. İhbarla bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu alevler, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 2 kişi de Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. İtfaiye ekiplerince soğutma çalışması yapılırken, 4 ev ile 2 samanlığın yandığı tespit edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (

GİRESUN’un Şebinkarahisar ilçesine bağlı Sultankonağı köyünde 4 ev ile 2 samanlık yanarken, dumandan etkilenen 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

 

Sultankonağı köyünde, Muhlis Ceylan’a ait evde öğle saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler, bitişikteki 3 ev ile 2 samanlığa sıçradı. İhbarla bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu alevler, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 2 kişi de Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. İtfaiye ekiplerince soğutma çalışması yapılırken, 4 ev ile 2 samanlığın yandığı tespit edildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi