Gölette boğulan Berat ve Ali, toprağa verildi

ORDU 21.05.2021 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2854+ kez okundu.
 

Gölette boğulan Berat ve Ali, toprağa verildi

ORDU'nun Kabadüz ilçesinde, girdikleri sulama göletinde boğulan Berat Genç (16) ve Ali Kutlu (16), gözyaşları arasında toprağa verildi. Lisede sınıf ve sıra arkadaşı olan iki çocuğun boğulmadan önce çektikleri selfie fotoğrafı ortaya çıktı. Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çambaşı Yaylası’nda bulunan Kabalak göletinde meydana geldi. Berat Genç ve  arkadaşı Ali Kutlu, tarla gübrelemesi için yaylaya çıktı. Tarlayı gübreledikten sonra sıcaktan bunalan iki arkadaş gölete girmeye karar verdi. Gölette çırpınmaya başlayan çocukları gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, gözden kaybolan çocuklar için arama çalışması başlattı. Bölgeye sevk edilen su altı arama kurtarma ekipleri, kaybolan çocuklar için gölete girdi. Su altına dalan ekipler, 2 çocuğun da cansız bedenini yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından göletten çıkarttı. Çocukların cansız bedenleri otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   SON SELFİE OLDU Ulubey Anadolu İmam Hatip Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan Kutlu ile Genç'in sınıf ve sıra arkadaşı oldukları öğrenildi. İki arkadaşın cep telefonundan gölete girmeden önce birlikte selfie çektikleri fotoğrafları ortaya çıktı. Kendilerine görüntü de çeken arkadaşların o anları yürekleri dağladı.      TOPRAĞA VERİLDİLER Kutlu'nun cenazesi, otopsi işleminin ardından Ordu Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Ulubey ilçesine bağlı Ohtamış Mahallesi'ne getirildi. Evinin önünde helallik alınmasının ardından Kutlu, Ohtamış Merkez Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  Berat Genç ise, Ulubey ilçesine bağlı Doğlu Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gencaloğlu Mezarlığı'nda gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.  

ORDU'nun Kabadüz ilçesinde, girdikleri sulama göletinde boğulan Berat Genç (16) ve Ali Kutlu (16), gözyaşları arasında toprağa verildi. Lisede sınıf ve sıra arkadaşı olan iki çocuğun boğulmadan önce çektikleri selfie fotoğrafı ortaya çıktı. Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Çambaşı Yaylası’nda bulunan Kabalak göletinde meydana geldi. Berat Genç ve  arkadaşı Ali Kutlu, tarla gübrelemesi için yaylaya çıktı. Tarlayı gübreledikten sonra sıcaktan bunalan iki arkadaş gölete girmeye karar verdi. Gölette çırpınmaya başlayan çocukları gören vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, gözden kaybolan çocuklar için arama çalışması başlattı. Bölgeye sevk edilen su altı arama kurtarma ekipleri, kaybolan çocuklar için gölete girdi. Su altına dalan ekipler, 2 çocuğun da cansız bedenini yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından göletten çıkarttı. Çocukların cansız bedenleri otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

SON SELFİE OLDU Ulubey Anadolu İmam Hatip Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan Kutlu ile Genç'in sınıf ve sıra arkadaşı oldukları öğrenildi. İki arkadaşın cep telefonundan gölete girmeden önce birlikte selfie çektikleri fotoğrafları ortaya çıktı. Kendilerine görüntü de çeken arkadaşların o anları yürekleri dağladı.   

 

TOPRAĞA VERİLDİLER Kutlu'nun cenazesi, otopsi işleminin ardından Ordu Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Ulubey ilçesine bağlı Ohtamış Mahallesi'ne getirildi. Evinin önünde helallik alınmasının ardından Kutlu, Ohtamış Merkez Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  Berat Genç ise, Ulubey ilçesine bağlı Doğlu Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gencaloğlu Mezarlığı'nda gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi