GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER

AMASYA 19.07.2021 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1865+ kez okundu.
 

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER

TOPRAĞA VERİLDİLER   Amasya'nın Suluova ilçesinde Derinöz Barajı’na düşen Levent Cenik (3) ile onu kurtarmak için suya girip boğulan ablası Havvanur (9), babaannesi Sultan (50), amcası Emrullah (19) ve halası Elif Semiz (28) için memleketleri Saraydüzü Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı.    'YEĞENLERİNİ DE ALDIN GİTTİN'   Taziyeleri kabul ettiği sırada güçlükle ayakta durabilen baba Beytullah Cenik, çocukları, annesi ve kardeşinin tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu. Cenik, kardeşi Emrullah'ın tabutunun başında, 'Yeğenlerini de aldın gittin, babama selam söyle' diye konuşması yürek dağladı. Anne Güllü Cenik ise cenaze aracının arkasından ağıt yaktı. Cenazeler, kılınan namazın ardından aile kabristanlığı'na defnedildi

TOPRAĞA VERİLDİLER

 

Amasya'nın Suluova ilçesinde Derinöz Barajı’na düşen Levent Cenik (3) ile onu kurtarmak için suya girip boğulan ablası Havvanur (9), babaannesi Sultan (50), amcası Emrullah (19) ve halası Elif Semiz (28) için memleketleri Saraydüzü Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı. 

 

'YEĞENLERİNİ DE ALDIN GİTTİN'

 

Taziyeleri kabul ettiği sırada güçlükle ayakta durabilen baba Beytullah Cenik, çocukları, annesi ve kardeşinin tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu. Cenik, kardeşi Emrullah'ın tabutunun başında, 'Yeğenlerini de aldın gittin, babama selam söyle' diye konuşması yürek dağladı. Anne Güllü Cenik ise cenaze aracının arkasından ağıt yaktı. Cenazeler, kılınan namazın ardından aile kabristanlığı'na defnedildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi