GÜNE BU VAHŞET HABERLE UYANDIK

Türkiye 24.08.2022 - 09:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2162+ kez okundu.
 

GÜNE BU VAHŞET HABERLE UYANDIK

Şırnak’ın İdil ilçesinde bir aile katliamı yaşandı. Olay saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle Botaş Caddesi’nde bir evde meydana geldi. Hasan Karaaslan, uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü. 40 yaşındaki Karaaslan, daha sonra cinayet silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi. Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, evde dört kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve üç kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Şırnak’ın İdil ilçesinde bir aile katliamı yaşandı. Olay saat 01.30 sıralarında Yeni Mahalle Botaş Caddesi’nde bir evde meydana geldi.


Hasan Karaaslan, uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.


40 yaşındaki Karaaslan, daha sonra cinayet silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü söyledi.


Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, evde dört kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.


Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve üç kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi