GÜNGÖR OFLU'DAN KONAKLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ.

Rize 29.06.2020 - 14:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1667+ kez okundu.
 

GÜNGÖR OFLU'DAN KONAKLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ.

Rize'nin çamlıhemşin ilçesi'nde 183 yıllık konakla ilgili bugün haber sitemzide yer alan konağın sahiplerinden olduğunu iddia eden Volkan KULUHAN'ın açıklamalarına Konağın varislerinden Güngör OFLU tarafındna yazılı bir açıklama ile cevap verildi. Güngör OFLU'nun RizeninSesi Haber sitemize gönderdiği açıklamalarını hiç bir ekleme vey çıkarma yapmadan aynen yayınlıyoruz. 4 haziran da keserle kapıma dayandı olmdfı çatıdan evime girdiler Kaymakamliga defalarca dilekce verdim Damla'yı cangüvenligi nedeniyle Ankara'dan bir dostum geldi götürdü Herşey usulsuz icra müdürü memurları Bilgim dısında ilçe nüfus müdürü bu evde oturmayan kadının imzası ile Yüce Kuluhan ikametini benim ikametime ksydetti Ara kararlar taraflar olmadan eve zarar verdigimden dolayı tahliye kararı veren hakim tebliğden sonra 7 gün itiraz süresi vermis Savcılık 4 Haziranda yaşanan olay icin 22 haZiran da hacizin geldigi gün lütfetmiş Emniyete yazıyla ivedilikle incrlenmeye yollamıs O günden sonra 18' ine kadar evimden çıkamadım Muhtar imzalı yazı verdi bunların burada oturmadıgına dair Konaga zarar veren asıl kendileridir. Trabzon koruma kurulunun kararları yaptıkları duvarın yıkım kararı mevcuttur. Evin misafirhanesini ve birçok yerinde sıva boya tente taktırma ve birçok tadilat yaptırmışlardır. İddia ettikleri gibi kilitleri ben değil ben de anahtar bulunmakta idi. Kendileri beşinci kez kendileri kırdırmışlardır. Bunlar elektrigimi suyumu kesmişler Kapıda misafirimin önünde beni darp etmiş 20 gün adli raporum vardır. Hepsi belgeli devam eden davalar sonuçlanan davalar bulunmaktadır. Söyledigi hersey mesnetsiz ve yersizdir. Noter senedi delil sunma süresinden sonra sunulmuş belge fotokopi dir. 3. Noter ve çamlıhemşin noteri bu belgeyi teyit etmemiştir. Bahse konu Sabri diye bir dedemiz bulunmamaktadır. Kaldı ki benim dedem Süleyman Oflu dur. Ayrıca süreçte Osmanlı tapusunu bulduk. Konak ve arazi dedemize ait Bu konakta 17 kişinin vekaleti ile kalıyorum. Kullanmadığım alanlar icra memuru ve çilingiŕci tarafından açılmış olup, iddialar tamamen asılsızdır. Beni bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir. Konağı 2010 yılında erkek kardeşim Süleyman Gürkan OFLU ile birlikte Trabzon Koruma kuruluna tescilini yaptırdık Dedeleriyle babalarıyla maalesef uzlaşmamakta direndikleri için bunları yaşıyoruz. Torunları muhatabımız degildir. GÜNGÖR OFLU AÇIKLAMAYA KONU HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Rize'nin çamlıhemşin ilçesi'nde 183 yıllık konakla ilgili bugün haber sitemzide yer alan konağın sahiplerinden olduğunu iddia eden Volkan KULUHAN'ın açıklamalarına Konağın varislerinden Güngör OFLU tarafındna yazılı bir açıklama ile cevap verildi.


Güngör OFLU'nun RizeninSesi Haber sitemize gönderdiği açıklamalarını hiç bir ekleme vey çıkarma yapmadan aynen yayınlıyoruz.


4 haziran da keserle kapıma dayandı olmdfı çatıdan evime girdiler


Kaymakamliga defalarca dilekce verdim


Damla'yı cangüvenligi nedeniyle Ankara'dan bir dostum geldi götürdü


Herşey usulsuz icra müdürü memurları


Bilgim dısında ilçe nüfus müdürü bu evde oturmayan kadının imzası ile Yüce Kuluhan ikametini benim ikametime ksydetti


Ara kararlar taraflar olmadan eve zarar verdigimden dolayı tahliye kararı veren hakim tebliğden sonra 7 gün itiraz süresi vermis


Savcılık 4 Haziranda yaşanan olay icin 22 haZiran da hacizin geldigi gün lütfetmiş Emniyete yazıyla ivedilikle incrlenmeye yollamıs


O günden sonra 18' ine kadar evimden çıkamadım


Muhtar imzalı yazı verdi bunların burada oturmadıgına dair


Konaga zarar veren asıl kendileridir.


Trabzon koruma kurulunun kararları yaptıkları duvarın yıkım kararı mevcuttur.


Evin misafirhanesini ve birçok yerinde sıva boya tente taktırma ve birçok tadilat yaptırmışlardır.


İddia ettikleri gibi kilitleri ben değil ben de anahtar bulunmakta idi. Kendileri beşinci kez kendileri kırdırmışlardır.


Bunlar elektrigimi suyumu kesmişler


Kapıda misafirimin önünde beni darp etmiş 20 gün adli raporum vardır.


Hepsi belgeli devam eden davalar sonuçlanan davalar bulunmaktadır.


Söyledigi hersey mesnetsiz ve yersizdir.


Noter senedi delil sunma süresinden sonra sunulmuş belge fotokopi dir. 3. Noter ve çamlıhemşin noteri bu belgeyi teyit etmemiştir. Bahse konu Sabri diye bir dedemiz bulunmamaktadır. Kaldı ki benim dedem Süleyman Oflu dur.


Ayrıca süreçte Osmanlı tapusunu bulduk. Konak ve arazi dedemize ait


Bu konakta 17 kişinin vekaleti ile kalıyorum.


Kullanmadığım alanlar icra memuru ve çilingiŕci tarafından açılmış olup, iddialar tamamen asılsızdır. Beni bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir. Konağı 2010 yılında erkek kardeşim Süleyman Gürkan OFLU ile birlikte Trabzon Koruma kuruluna tescilini yaptırdık


Dedeleriyle babalarıyla maalesef uzlaşmamakta direndikleri için bunları yaşıyoruz. Torunları muhatabımız degildir.



GÜNGÖR OFLU


AÇIKLAMAYA KONU HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi