HADİ HAYIRLISI. RİZE TRABZON ARASINDA İŞBİRLİĞİ KARARI

Rize 15.01.2020 - 14:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1629+ kez okundu.
 

HADİ HAYIRLISI. RİZE TRABZON ARASINDA İŞBİRLİĞİ KARARI

Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetimi İş Birliği Kararı Aldı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi. Rize Genç MÜSİAD ev sahipliğinde yapılan, Rize Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan, Trabzon Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Garip ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, iki Genç MÜSİAD Başkanı karşılıklı ticari birliktelikler noktasında yapılması gereken çalışmaları değerlendirerek, Rize ve Trabzon arasında birliktelik ve ticari iş birliğini geliştirme kararı aldı.

Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetimi İş Birliği Kararı Aldı


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi.


Rize Genç MÜSİAD ev sahipliğinde yapılan, Rize Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan, Trabzon Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Garip ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, iki Genç MÜSİAD Başkanı karşılıklı ticari birliktelikler noktasında yapılması gereken çalışmaları değerlendirerek, Rize ve Trabzon arasında birliktelik ve ticari iş birliğini geliştirme kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi