HAFİF ALAŞIMLI SABİT KÖPRÜ YAPILIYOR

SİNOP 16.08.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2819+ kez okundu.
 

HAFİF ALAŞIMLI SABİT KÖPRÜ YAPILIYOR

HAFİF ALAŞIMLI SABİT KÖPRÜ YAPILIYOR   Sinop’un Ayancık ilçesinde, sel nedeniyle çöken yollar ve köprüler onarılıyor. İlçede Milli Savunma Bakanlığı'nca Ayancık’a ulaştırılan hafif alaşımlı sabit köprünün inşasına başlandı. Sel bölgesinde incelemelerine devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ayancık’ta hummalı çalışma olduğunu belirterek, “Sel afetinin 6’ncı gününde yaraları sarmaya başladık. Önemli aşamalar kaydettik, üzerine koyarak devam ediyoruz. Ayancık’ta akşam saatlerine doğru önemli bir köprünün imalatını bitirmiş olacağız. Vatandaşın ihtiyacı olan Ayancık şehir geçişini sağlamış olacağız. Bu yapılanlar geçici köprüler, geçici projelerdir. İnşallah bu ihtiyaçları karşıladıktan sonra kalıcı, kuvvetli, sağlam projeleri de en kısa zamanda yapıp bitireceğiz. Bölgeyi eskisinden daha iyi hale getireceğiz. Sel afetinin olduğu bölgelerde devlet- millet dayanışmasının en güzel örneklerini veriyoruz. Bütün STK’lar, gönüllüler, belediyeler topyekun bir mücadele içindeyiz. İnşallah el birliğiyle bu zorlukların üstesinden geleceğiz. İnşallah böyle afetleri bir daha yaşamayız. Hayatı normale döndürmenin çabası içindeyiz. Hayatı normale döndürdüğümüzde ancak buradan ayrılacağız” dedi. 

HAFİF ALAŞIMLI SABİT KÖPRÜ YAPILIYOR

 

Sinop’un Ayancık ilçesinde, sel nedeniyle çöken yollar ve köprüler onarılıyor. İlçede Milli Savunma Bakanlığı'nca Ayancık’a ulaştırılan hafif alaşımlı sabit köprünün inşasına başlandı. Sel bölgesinde incelemelerine devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ayancık’ta hummalı çalışma olduğunu belirterek, “Sel afetinin 6’ncı gününde yaraları sarmaya başladık. Önemli aşamalar kaydettik, üzerine koyarak devam ediyoruz. Ayancık’ta akşam saatlerine doğru önemli bir köprünün imalatını bitirmiş olacağız. Vatandaşın ihtiyacı olan Ayancık şehir geçişini sağlamış olacağız. Bu yapılanlar geçici köprüler, geçici projelerdir. İnşallah bu ihtiyaçları karşıladıktan sonra kalıcı, kuvvetli, sağlam projeleri de en kısa zamanda yapıp bitireceğiz. Bölgeyi eskisinden daha iyi hale getireceğiz. Sel afetinin olduğu bölgelerde devlet- millet dayanışmasının en güzel örneklerini veriyoruz. Bütün STK’lar, gönüllüler, belediyeler topyekun bir mücadele içindeyiz. İnşallah el birliğiyle bu zorlukların üstesinden geleceğiz. İnşallah böyle afetleri bir daha yaşamayız. Hayatı normale döndürmenin çabası içindeyiz. Hayatı normale döndürdüğümüzde ancak buradan ayrılacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi