Hafif ticari aracın çarptığı anne ve bebeği yaralandı

Rize 10.06.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2346+ kez okundu.
 

Hafif ticari aracın çarptığı anne ve bebeği yaralandı

TRABZON’un Yomra ilçesinde karşıdan karşıya geçtiği sırada hafif ticari aracın çarptığı anne ve kucağındaki bebeği yaralandı. Kaza anı bir iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.   Kaza, dün öğlen saatlerinde Yomra ilçesinde meydana geldi. Adem T.'nin kullandığı 61 AEZ 042 plakalı hafif ticari araç, kucağındaki 1 yaşındaki oğlu Alparslan Altınkaya ile karşıya geçmeye çalışan anne Pınar Altınkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve oğlu yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği anne ve oğlu ambulansla kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbe an yansıdı.

TRABZON’un Yomra ilçesinde karşıdan karşıya geçtiği sırada hafif ticari aracın çarptığı anne ve kucağındaki bebeği yaralandı. Kaza anı bir iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Kaza, dün öğlen saatlerinde Yomra ilçesinde meydana geldi. Adem T.'nin kullandığı 61 AEZ 042 plakalı hafif ticari araç, kucağındaki 1 yaşındaki oğlu Alparslan Altınkaya ile karşıya geçmeye çalışan anne Pınar Altınkaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne ve oğlu yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği anne ve oğlu ambulansla kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbe an yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi