HAKKARİ'DE RİZE GÜNLERİ BAŞLIYOR

Rize 13.04.2021 - 08:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2369+ kez okundu.
 

HAKKARİ'DE RİZE GÜNLERİ BAŞLIYOR

Hakkari'de Rize Günleri başlıyor   Hakkari'de bu yıl 03 -12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 1’inci Rize Günleri için geri sayım başladı.   Hakkari Valiliği'nin himayelerinde Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği 1. Rize tanıtım günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Hakkari meydanında düzenlenecek ve 9 gün sürecek olan tanıtım günlerine sayili günler kaldi   Hakkari'de Rize Tanıtım Günleri hazırlıklarına Vali İdris Akbıyık tarafından start verildi.   Valilik Makamında AKES-DER Yönetimini kabul eden Hakkari Valisi İdris Akbıyık, AKES-DER yönetimi tarafından hazırlanan sunumu izledi. Hazırlık çalışmalarını başlatan Akbıyık, AKES-DER Başkanı Hasan Kansızoğlu ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.   Merkezi Rize'de bulunan Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu,Hakkari'de düzenlenecek olan Rize Günleri etkinliğinin Rize adına güzel günlerin yaşanmasına vesile olduğunu söyledi. Bu yıl organizasyonu Hakkari Meydanında  03 -12 Mayıs  tarihleri arasında gerçekleştireceklerini ifade eden Kansızoğlu,“Ovit tüneli, Zil Kale, çay tarlası, kemer köprüsü ve bakır madeniyle adeta Rize’yi Hakkari'de canlandıracağız. Başarılı bir etkinlik düzenleme çabasındayız. Rize Günlerinin başarısı Rize'lilerin başarısıdır. Bu dev organizasyona tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.
Hakkari'de Rize Günleri başlıyor
 

Hakkari'de bu yıl 03 -12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 1’inci Rize Günleri için geri sayım başladı.

 
Hakkari Valiliği'nin himayelerinde Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneğinin organize ettiği 1. Rize tanıtım günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Hakkari meydanında düzenlenecek ve 9 gün sürecek olan tanıtım günlerine sayili günler kaldi

 
Hakkari'de Rize Tanıtım Günleri hazırlıklarına Vali İdris Akbıyık tarafından start verildi.
 

Valilik Makamında AKES-DER Yönetimini kabul eden Hakkari Valisi İdris Akbıyık, AKES-DER yönetimi tarafından hazırlanan sunumu izledi. Hazırlık çalışmalarını başlatan Akbıyık, AKES-DER Başkanı Hasan Kansızoğlu ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.
 

Merkezi Rize'de bulunan Anadolu Kültür Eğitim Spor ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kansızoğlu,Hakkari'de düzenlenecek olan Rize Günleri etkinliğinin Rize adına güzel günlerin yaşanmasına vesile olduğunu söyledi.


Bu yıl organizasyonu Hakkari Meydanında  03 -12 Mayıs  tarihleri arasında gerçekleştireceklerini ifade eden Kansızoğlu,“Ovit tüneli, Zil Kale, çay tarlası, kemer köprüsü ve bakır madeniyle adeta Rize’yi Hakkari'de canlandıracağız. Başarılı bir etkinlik düzenleme çabasındayız. Rize Günlerinin başarısı Rize'lilerin başarısıdır. Bu dev organizasyona tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi