HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER

Rize 17.06.2022 - 07:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1522+ kez okundu.
 

HALK EĞİTİM KURSUNDA KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENDİLER

Halk Eğitimi Merkezinde açılan kursta Kur'an Eğitimi alan ve sıfırdan başlayarak Kur’an-ı yüzünden okumayı başaran öğrencilere hediyelere çeşitli hediyeler verildi.      İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Kur'an Kursu başarılı öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Kur'an hediyeleri İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz tarafından verildi. Başarılı olan öğrencilerden Aleyna Kuvel, Burak İspir, Emirhan İspir, Umut Ali Yazıcı, Rabia Yılmaz, Yiğit Buğra Coşkun’a hediyelerini veren Müftü Nizamettin Keskin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’’ çocuklarımız kısa sürede Kur’an okumayı öğrendi.  Başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman, her yerde, herkes için eğitimde Halk Eğitim her kurs için yanınızdadır. Hepinizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz’’ dediler. 

Halk Eğitimi Merkezinde açılan kursta Kur'an Eğitimi alan ve sıfırdan başlayarak Kur’an-ı yüzünden okumayı başaran öğrencilere hediyelere çeşitli hediyeler verildi.

   

 İkizdere Halk Eğitimi Merkezi Kur'an Kursu başarılı öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Kur'an hediyeleri İkizdere İlçe Müftüsü Nizamettin Keskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz tarafından verildi. Başarılı olan öğrencilerden Aleyna Kuvel, Burak İspir, Emirhan İspir, Umut Ali Yazıcı, Rabia Yılmaz, Yiğit Buğra Coşkun’a hediyelerini veren Müftü Nizamettin Keskin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz’’ çocuklarımız kısa sürede Kur’an okumayı öğrendi.  Başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman, her yerde, herkes için eğitimde Halk Eğitim her kurs için yanınızdadır. Hepinizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz’’ dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi