HALKIN BAŞKANI YİNE SAHALARDA

Rize 20.09.2021 - 20:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1759+ kez okundu.
 

HALKIN BAŞKANI YİNE SAHALARDA

HALKIN BAŞKANI YİNE SAHALARDA Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin bugün Camiönü Mahallesi sokaklarında  incelemelerde bulunup mahalle aralarındaki eksikleri  bizzat yerinde inceledi. Yol boyunca vatandaşlar ile sohpet eden halkın başkanı her bir sorunu tek tek dinleyip not aldırdı. Kaldırımlar yol boyunca engelli rampaları trafolar ,bozulan asfaltlar tek tek gözlemlenip gereken notlar alındı Halkın Başkanı Metin'in  gezisi sırasında kendisine seslenen her bir vatandaşı bizzat ismiyle tanıyor olması dikkatlerden kaçmadı. Yol üzerindeki müstakil evler eski esnaflar ile ilgili anıları gözünde canlanan Başkan, şehrin her bir sokağının eski haline hakim. Yeni calismalarda bu hakimiyetin daha sağlıklı çalışmalara imza atacağı izlenimini verdi. Mahalle gezisinde kendisine eşlik eden Belediye Başkan yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, mahalle muhtarları ve teknik ekip mevcut çalışmalar hakkında bilgi verdiler

HALKIN BAŞKANI YİNE SAHALARDA


Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin bugün Camiönü Mahallesi sokaklarında  incelemelerde bulunup mahalle aralarındaki eksikleri  bizzat yerinde inceledi.


Yol boyunca vatandaşlar ile sohpet eden halkın başkanı her bir sorunu tek tek dinleyip not aldırdı.


Kaldırımlar yol boyunca engelli rampaları trafolar ,bozulan asfaltlar tek tek gözlemlenip gereken notlar alındı


Halkın Başkanı Metin'in  gezisi sırasında kendisine seslenen her bir vatandaşı bizzat ismiyle tanıyor olması dikkatlerden kaçmadı.


Yol üzerindeki müstakil evler eski esnaflar ile ilgili anıları gözünde canlanan Başkan, şehrin her bir sokağının eski haline hakim.


Yeni calismalarda bu hakimiyetin daha sağlıklı çalışmalara imza atacağı izlenimini verdi.


Mahalle gezisinde kendisine eşlik eden Belediye Başkan yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, mahalle muhtarları ve teknik ekip mevcut çalışmalar hakkında bilgi verdiler
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi