Hastane bahçesinde 2 güvenlik görevlisini vuran baba ve oğlu tahliye edildi

ZONGULDAK 26.04.2022 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2765+ kez okundu.
 

Hastane bahçesinde 2 güvenlik görevlisini vuran baba ve oğlu tahliye edildi

 ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde hastane bahçesindeki otopark tartışmasında 2 güvenlik görevlisini tabancayla vurarak yaralamaları nedeniyle yargılanan Tahsin Kardaş ve Raci Kardaş tahliye edildi.  Olay, geçen yıl 4 Mart günü Çaycuma Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi.   Aracını hatalı park ettiği öne sürülen sürücü ile güvenlik görevlileri Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tahsin Kardaş belinden çıkardığı silahla Temelkuran ve Özkara’ya ateş etti. Hastaneye geldiği esnada olayla karşılaşan güvenlik görevlisi Tolga Temelkuran’ın annesi Nahide Temelkuran da darbedildi. Yaralanan güvenlik görevlileri tedavi altına alınırken, olayın ardından Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş tutuklandı.   Zonguldak 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş SEGBİS ile katılırken, tutuksuz yargılanan Tayfun Kardaş ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Savcı, tutukluluk süreleri ve delilleri karartma ihtimali olmadığı gerekçesiyle sanıkların tahliyesini istedi. Tolga Temelkuran’ın avukatı, “Hastane içinde ateş edebilen, yerde kanlar içindeki birine saldırabilen, anneleri yaşındaki kadına vurabilen, kince husumet besleyen kişilerin tahliye edilmesini istemiyoruz” dedi.  Mahkeme tutukluluk süreleri göz önüne alınarak Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş’ı tahliye ederken, duruşma ileri bir tarihe erteledi.  FOTOĞRAFLI 

 ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde hastane bahçesindeki otopark tartışmasında 2 güvenlik görevlisini tabancayla vurarak yaralamaları nedeniyle yargılanan Tahsin Kardaş ve Raci Kardaş tahliye edildi.  Olay, geçen yıl 4 Mart günü Çaycuma Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi.

 

Aracını hatalı park ettiği öne sürülen sürücü ile güvenlik görevlileri Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tahsin Kardaş belinden çıkardığı silahla Temelkuran ve Özkara’ya ateş etti. Hastaneye geldiği esnada olayla karşılaşan güvenlik görevlisi Tolga Temelkuran’ın annesi Nahide Temelkuran da darbedildi. Yaralanan güvenlik görevlileri tedavi altına alınırken, olayın ardından Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş tutuklandı.   Zonguldak 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş SEGBİS ile katılırken, tutuksuz yargılanan Tayfun Kardaş ve taraf avukatları salonda hazır bulundu. Savcı, tutukluluk süreleri ve delilleri karartma ihtimali olmadığı gerekçesiyle sanıkların tahliyesini istedi. Tolga Temelkuran’ın avukatı, “Hastane içinde ateş edebilen, yerde kanlar içindeki birine saldırabilen, anneleri yaşındaki kadına vurabilen, kince husumet besleyen kişilerin tahliye edilmesini istemiyoruz” dedi.  Mahkeme tutukluluk süreleri göz önüne alınarak Raci Kardaş ve Tahsin Kardaş’ı tahliye ederken, duruşma ileri bir tarihe erteledi.  FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi