HAYIRSIZ EVLAT Annesini 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Türkiye 26.11.2020 - 15:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2743+ kez okundu.
 

HAYIRSIZ EVLAT Annesini 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Korkunç olay: Annesini 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü   Kahramanmaraş'ta Hakan Özkan, tartıştığı annesi Yurdagül Özkan'ı, 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü.  Olay, öğle saatlerinde Kümbet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hakan Özkan, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Yurdagül Özkan ile tartışmaya başladı. Tartışmada cinnet getiren Hakan Özkan, bıçakla annesine saldırdı. Boğazı ve göğsü başta olmak üzere vücudunun değişik yerlerinden yaklaşık 20 bıçak darbesi alan Yurdagül Özkan, kanlar içinde yere yığıldı. ‘ANNEMİ ÖLDÜRDÜM GELİN BENİ ALIN’ Hakan Özkan, olayın ardından 155 polis hattını arayıp “Annemi öldürdüm, gelin beni alın” diyerek kendini ihbar etti. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Yurdagül Özkan’ın öldüğünü belirledi. Kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Hakan Özkan ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Korkunç olay: Annesini 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü
 

Kahramanmaraş'ta Hakan Özkan, tartıştığı annesi Yurdagül Özkan'ı, 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 


Olay, öğle saatlerinde Kümbet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hakan Özkan, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Yurdagül Özkan ile tartışmaya başladı.


Tartışmada cinnet getiren Hakan Özkan, bıçakla annesine saldırdı. Boğazı ve göğsü başta olmak üzere vücudunun değişik yerlerinden yaklaşık 20 bıçak darbesi alan Yurdagül Özkan, kanlar içinde yere yığıldı.


‘ANNEMİ ÖLDÜRDÜM GELİN BENİ ALIN’


Hakan Özkan, olayın ardından 155 polis hattını arayıp “Annemi öldürdüm, gelin beni alın” diyerek kendini ihbar etti. Bunun üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Yurdagül Özkan’ın öldüğünü belirledi. Kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Hakan Özkan ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi