HEDEFİMİZ RİZE'DE 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Siyaset 20.05.2022 - 15:40, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2705+ kez okundu.
 

HEDEFİMİZ RİZE'DE 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Milliyetçi Hareket partisi  Rize İl Başkanı ihsan ALKAN  Rize'nin elit mekanlarından piyano cafe'de Rize basınıyla kahvaltıda buluştu   Başkan İhsan ALKAN konuşmalarına başlamadan önce katılımcıların ve hemşerilerinin 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet okuyarak başladı.   Başkan Rize Ülkü ocakları başkanlığının yarın ilimiz Yeni Şehir Kapalı spor salonunda  düzenleyecekleri  gençlik şölenine  basın mensuplarını ve Rizeli hemşirelerini davet etti. Basın mensupları ile soru cevap şeklinde geçen toplantıda başkan, kısa süre önce Sayın cumhurbaşkanımız Azerbaycan devlet başkanı ve Dr Devlet Bahçeli'nin katıldığı tören de büyük bir katılım gösteren hemşerilerine de teşekkür etti. Başkan İhsan Alkan Çaykur yaş çay taban fiyatının makul olduğunu kuru çaya yapılan zammın ile özel sektörün taban fiyatın altında yaş çay almaması için uygun olduğunu,fakat ülkemizdeki çeşitli ürünlerin fiyatının arttığını kuru çay'ın da mahkul artmasıyla birlikte kendi görüşlerinin  en az kuru çay'in  100 lira olması gerektiğini de ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan ALKAN  önümüzdeki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin amblemiyle Rize'de seçimlere gireceklerini, Cumhurbaşkanı adayı olarak da ülkemizde sadece Milliyetçi Hareket Partisinin adayının olduğunu ifade ederek, hedeflerinin Rize'de üç milletvekili çıkarmak olduğunu ifade etti. Başkan ALKAN, havalimanı'nın açılması ile birlikte ilimizde Turizm canlanacağını fakat, kendilerinin şahsi düşüncesinin günübirlik Turist istemediklerini, yaylalarımıza Turizm tesislerimize gelip bir kahvaltı dahi yapmadan gelip  giden turist lere karşı olduğunu ifade etti. Havalimanında Rize'yi tanıtıcı stant olmamasina da değinen Başkan,Rize il Kültür müdürü ile konuşup bu sıkıntının aşılması  çalışacağını ifade etti. Yaş çay sezonunda gündelik işçiliğinde sıkıntı yarattığını, bununda çözümü konusunda bileşenlerle ortak çözüm arayacaklarını ifade etti.    Milliyetçi Hareket  Partisi Rize İl Başkanı ihsan ALKAN partisi'nin Rize'deki sözcüsü temsilcisinin kendisi olduğunu ,belediyelerde ve sosyal medyada sıkıntılar oluşabileceğini fakat doktor Devlet Bahçeli'nin direktifleri ile politikalar ürettiklerini,partisinin gittikçe güçlenen ve büyüyen parti olduğunu bazı sıkıntıların da olabileceğini, sıkıntılı şahıs ve kişilerden partimizi temizleyip   uzak durdukları için son seçimde kırk binden fazla oy aldıklarını da ifade etti. Basın mensuplarının katılımları için tebrik eden Başkan İhsan ALKAN ,Aile fotoğrafı çektirerek, toplantıyı sonlandırdı

Milliyetçi Hareket partisi  Rize İl Başkanı ihsan ALKAN  Rize'nin elit mekanlarından piyano cafe'de Rize basınıyla kahvaltıda buluştu
 

Başkan İhsan ALKAN konuşmalarına başlamadan önce katılımcıların ve hemşerilerinin 19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet okuyarak başladı.
 

Başkan Rize Ülkü ocakları başkanlığının yarın ilimiz Yeni Şehir Kapalı spor salonunda  düzenleyecekleri  gençlik şölenine  basın mensuplarını ve Rizeli hemşirelerini davet etti.


Basın mensupları ile soru cevap şeklinde geçen toplantıda başkan, kısa süre önce Sayın cumhurbaşkanımız Azerbaycan devlet başkanı ve Dr Devlet Bahçeli'nin katıldığı tören de büyük bir katılım gösteren hemşerilerine de teşekkür etti.


Başkan İhsan Alkan Çaykur yaş çay taban fiyatının makul olduğunu kuru çaya yapılan zammın ile özel sektörün taban fiyatın altında yaş çay almaması için uygun olduğunu,fakat ülkemizdeki çeşitli ürünlerin fiyatının arttığını kuru çay'ın da mahkul artmasıyla birlikte kendi görüşlerinin  en az kuru çay'in  100 lira olması gerektiğini de ifade etti.


Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan ALKAN  önümüzdeki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin amblemiyle Rize'de seçimlere gireceklerini, Cumhurbaşkanı adayı olarak da ülkemizde sadece Milliyetçi Hareket Partisinin adayının olduğunu ifade ederek, hedeflerinin Rize'de üç milletvekili çıkarmak olduğunu ifade etti.


Başkan ALKAN, havalimanı'nın açılması ile birlikte ilimizde Turizm canlanacağını fakat, kendilerinin şahsi düşüncesinin günübirlik Turist istemediklerini, yaylalarımıza Turizm tesislerimize gelip bir kahvaltı dahi yapmadan gelip  giden turist lere karşı olduğunu ifade etti.


Havalimanında Rize'yi tanıtıcı stant olmamasina da değinen Başkan,Rize il Kültür müdürü ile konuşup bu sıkıntının aşılması  çalışacağını ifade etti.


Yaş çay sezonunda gündelik işçiliğinde sıkıntı yarattığını, bununda çözümü konusunda bileşenlerle ortak çözüm arayacaklarını ifade etti. 
 

Milliyetçi Hareket  Partisi Rize İl Başkanı ihsan ALKAN partisi'nin Rize'deki sözcüsü temsilcisinin kendisi olduğunu ,belediyelerde ve sosyal medyada sıkıntılar oluşabileceğini fakat doktor Devlet Bahçeli'nin direktifleri ile politikalar ürettiklerini,partisinin gittikçe güçlenen ve büyüyen parti olduğunu bazı sıkıntıların da olabileceğini, sıkıntılı şahıs ve kişilerden partimizi temizleyip   uzak durdukları için son seçimde kırk binden fazla oy aldıklarını da ifade etti.


Basın mensuplarının katılımları için tebrik eden Başkan İhsan ALKAN ,Aile fotoğrafı çektirerek, toplantıyı sonlandırdı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi