HER EVE BİR ÇAY FABRİKASI

Rize 01.12.2021 - 09:34, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3351+ kez okundu.
 

HER EVE BİR ÇAY FABRİKASI

Evde çay üretimi için bilgilendirme toplantısı yapılacak   Her ev bir çay fabrikası   Kuru çay üretiminin evlerde yüksek kalite ile yapılması, bunun tüm bölgede yaygınlaşması ve çaydan daha yüksek gelir elde edilebilmesi amacıyla kurulan Rize 1 No'lu Evsel Ooolong Yeşil ve Siyah Çay Üretim Kooperatifi yeni çay sezonuna hazırlanıyor.   Türkiye'de üretimi yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan oolong çayın yanı sıra, klasik siyah ve yeşil çay çeşitleri ile çay piyasasında katma değeri yüksek ürünlerle yer edinmeyi hedefleyen Kooperatif yeni ortaklar alacak. Konuya ilgi duyan çay müstahsillerinin katılımıyla Rize'de bilgilendirme toplantısı yapılacak.   Kooperatif Başkanı Köksal Hapeloğlu, "Kooperatif çatısı altında güçlerimizi birleştiriyoruz, bilgi alışverişi sağlıyoruz ve yasal süreçleri birlikte çözüyoruz. Amacımız; küçük birikimlerle kendi çayımızı kaliteli işleyerek yüksek katma değerli ürünler üretmek ve daha yüksek gelirler elde etmektir. Bu amaçla kurduğumuz kooperatifimiz kendi çayını işlemek isteyen tüm üreticilerimize açıktır.." dedi. Kuruluşunun duyulması sonrası çok sayıda üreticinin Kooperatif hakkında bilgi almak istediğini belirten Hapeloğlu, bu nedenle bilgilendirme toplantısı yapma kararı aldıklarını ifade etti.   4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 13.00'da Rize İ.Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak olan bilgilendirme toplantısında kısa bir sunumun ardından katılımcıların soruları yanıtlanacak.
Evde çay üretimi için bilgilendirme toplantısı yapılacak
 
Her ev bir çay fabrikası
 
Kuru çay üretiminin evlerde yüksek kalite ile yapılması, bunun tüm bölgede yaygınlaşması ve çaydan daha yüksek gelir elde edilebilmesi amacıyla kurulan Rize 1 No'lu Evsel Ooolong Yeşil ve Siyah Çay Üretim Kooperatifi yeni çay sezonuna hazırlanıyor.
 
Türkiye'de üretimi yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan oolong çayın yanı sıra, klasik siyah ve yeşil çay çeşitleri ile çay piyasasında katma değeri yüksek ürünlerle yer edinmeyi hedefleyen Kooperatif yeni ortaklar alacak. Konuya ilgi duyan çay müstahsillerinin katılımıyla Rize'de bilgilendirme toplantısı yapılacak.
 
Kooperatif Başkanı Köksal Hapeloğlu, "Kooperatif çatısı altında güçlerimizi birleştiriyoruz, bilgi alışverişi sağlıyoruz ve yasal süreçleri birlikte çözüyoruz. Amacımız; küçük birikimlerle kendi çayımızı kaliteli işleyerek yüksek katma değerli ürünler üretmek ve daha yüksek gelirler elde etmektir. Bu amaçla kurduğumuz kooperatifimiz kendi çayını işlemek isteyen tüm üreticilerimize açıktır.." dedi. Kuruluşunun duyulması sonrası çok sayıda üreticinin Kooperatif hakkında bilgi almak istediğini belirten Hapeloğlu, bu nedenle bilgilendirme toplantısı yapma kararı aldıklarını ifade etti.
 

4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 13.00'da Rize İ.Kahraman Kültür Merkezinde yapılacak olan bilgilendirme toplantısında kısa bir sunumun ardından katılımcıların soruları yanıtlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi