HİÇ BİR YÖNETİCİ SEYRETMEDİ. RİZESPOR U19 GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ MAĞLUP ETTİ.

Spor 25.04.2021 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2196+ kez okundu.
 

HİÇ BİR YÖNETİCİ SEYRETMEDİ. RİZESPOR U19 GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ MAĞLUP ETTİ.

Bugün saat 13.00 de Rize Mehmet Cengiz tesislerinde oynanan   Caykur Rizespor  Genclerbirligi U19 takımları arasında oynanan ve  çok zor  ve çekişmeli  geçen müsabakayıda  gülen taraf Caykur Rizespor U19 takımı oldu. Muharrem VEZİR'in  Teknik direktör direktörülğünde  maça başlayan C.Rizespor U19 takımı daha önce oynadığı maçlarda 4 beraberlik almıştı .   Macin Ilk yarısinda baskılı oyununu  iki şık golle süsleyen ekibimiz ikinci yarı bu baskılı oyunu surdureneyince oyun üstünlüğünü konuk takima verdi.   İkinci yarı Genclerbirligi üstünlüğü ile oynanan müsabakada konuk takım  88 dk bir  gol  bulmasına rağmen      Caykur Rizespor U19 takımı  musabakadan  2-1 galip ayrılarak  ilk galibiyetini almış oldu     Hiçbir yöneticinin maçı seyretmemesi dikkatlerden kaçmadı.  
Bugün saat 13.00 de Rize Mehmet Cengiz tesislerinde oynanan   Caykur Rizespor  Genclerbirligi U19 takımları arasında oynanan ve  çok zor  ve çekişmeli  geçen müsabakayıda  gülen taraf Caykur Rizespor U19 takımı oldu.


Muharrem VEZİR'in  Teknik direktör direktörülğünde  maça başlayan C.Rizespor U19 takımı daha önce oynadığı maçlarda 4 beraberlik almıştı .
 

Macin Ilk yarısinda baskılı oyununu  iki şık golle süsleyen ekibimiz ikinci yarı bu baskılı oyunu surdureneyince oyun üstünlüğünü konuk takima verdi.
 

İkinci yarı Genclerbirligi üstünlüğü ile oynanan müsabakada konuk takım  88 dk bir  gol  bulmasına rağmen      Caykur Rizespor U19 takımı  musabakadan  2-1 galip ayrılarak  ilk galibiyetini almış oldu
   

Hiçbir yöneticinin maçı seyretmemesi dikkatlerden kaçmadı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi