HOCALARA SORDUM CAİZ DEDİLER.

Türkiye 04.12.2020 - 10:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2214+ kez okundu.
 

HOCALARA SORDUM CAİZ DEDİLER.

İSTANBUL Beykoz'da eşi öldükten sonra iğrenç baba, fare zehriyle tehdit ettiği 17 yaşındaki kızıyla defalarca ilişkiye girdi. Sapık babanın, genç kıza 'Hocalara sordum...Kızlık zarını bozmayacak şekilde ilişkiye girilmesi gerektiğini söylediler' dediği iddia edildi.   İstanbul Beykoz’da eşi öldükten sonra 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Y.K., tutuklandı. Beykoz’da 19 Mayıs tarihinde Şeha Uludağ (50) ile Y.K. arasındaki tartışmada silahtan çıkan mermi, o sırada eşini korumak için önüne geçen 2 çocuk annesi G.K’ye isabet edince yaşamını yitirdi. İddiaya göre, G.K.  öldürüldükten sonra Y.K., 17 yaşındaki kızına aylarca cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız çocuğu yaşadıklarını bir sosyal medya hesabından Kadın Dayanışma Ağı’na bildirince polis tarafından evinden alınarak koruma altına alındı ve babasından şikâyetçi oldu. Baba Y.K. 20 Ağustos’ta cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada savcı, sanık Y.K’nin çocuğuna cinsel istismar suçu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi. "Fare zehriyle tehdit etti... Artık sen benim karımsın' diyordu!" Mağdur kız çocuğu mahkemede verdiği ifadede "Annemin hıncını benden aldı. Bedelini bana ödetmeye çalıştı. Babam bir gün masaya fare zehri koydu ve ya benimle beraber olursun ya da bunu içersin’ dedi. Elbette kabul etmedim. Ama gene de yapacağını yaptı. Daha sonrasında da boğazıma bıçak dayadı ve ilişkiye zorladı. Babam, bana ‘Ben bu olayı hocalara sordum. Babanın kızına caiz olduğunu, ancak kızlık zarını bozmayacak şekilde ilişkiye girilmesi gerektiğini söylediler. Artık sen benim karımsın’ diyordu. Bana sürekli böyle şeyler anlatıyordu" dedi. İddiaları kabul etmedi, duruşma ertelendi Baba Y.K. ise savunmasında kızına cinsel istismarda bulunduğu iddialarını kabul etmedi. Mahkeme Y.K’nin tutukluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İSTANBUL Beykoz'da eşi öldükten sonra iğrenç baba, fare zehriyle tehdit ettiği 17 yaşındaki kızıyla defalarca ilişkiye girdi. Sapık babanın, genç kıza 'Hocalara sordum...Kızlık zarını bozmayacak şekilde ilişkiye girilmesi gerektiğini söylediler' dediği iddia edildi.
 

İstanbul Beykoz’da eşi öldükten sonra 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Y.K., tutuklandı. Beykoz’da 19 Mayıs tarihinde Şeha Uludağ (50) ile Y.K. arasındaki tartışmada silahtan çıkan mermi, o sırada eşini korumak için önüne geçen 2 çocuk annesi G.K’ye isabet edince yaşamını yitirdi.


İddiaya göre, G.K.  öldürüldükten sonra Y.K., 17 yaşındaki kızına aylarca cinsel istismarda bulundu. Mağdur kız çocuğu yaşadıklarını bir sosyal medya hesabından Kadın Dayanışma Ağı’na bildirince polis tarafından evinden alınarak koruma altına alındı ve babasından şikâyetçi oldu. Baba Y.K. 20 Ağustos’ta cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.


Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada savcı, sanık Y.K’nin çocuğuna cinsel istismar suçu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi.


"Fare zehriyle tehdit etti... Artık sen benim karımsın' diyordu!"


Mağdur kız çocuğu mahkemede verdiği ifadede "Annemin hıncını benden aldı. Bedelini bana ödetmeye çalıştı. Babam bir gün masaya fare zehri koydu ve ya benimle beraber olursun ya da bunu içersin’ dedi. Elbette kabul etmedim. Ama gene de yapacağını yaptı. Daha sonrasında da boğazıma bıçak dayadı ve ilişkiye zorladı. Babam, bana ‘Ben bu olayı hocalara sordum. Babanın kızına caiz olduğunu, ancak kızlık zarını bozmayacak şekilde ilişkiye girilmesi gerektiğini söylediler. Artık sen benim karımsın’ diyordu. Bana sürekli böyle şeyler anlatıyordu" dedi.


İddiaları kabul etmedi, duruşma ertelendi


Baba Y.K. ise savunmasında kızına cinsel istismarda bulunduğu iddialarını kabul etmedi. Mahkeme Y.K’nin tutukluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi