Husumetlilerine ateş açıp yoldan geçen kadını vurdular

SAMSUN 16.09.2021 - 10:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2107+ kez okundu.
 

Husumetlilerine ateş açıp yoldan geçen kadını vurdular

SAMSUN'da Selahattin S. (19) ile Yasin S. (25) Azeri uyruklu husumetlileri F.S.'yi tabancayla kovaladığı sırada yoldan geçen Kader U.'yu (40) bacağından vurdu. F.S.'yi yakalayarak darp eden 2 şüpheli, gözaltına alındı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kale Mahallesi Saathane Meydanı'nda meydana geldi. Selahattin S. ile Yasin S., iddiaya göre aralarında husumet bulunan Azeri uyruklu  F.S.'yi tabancayla kovalamaya başladı. Şüphelilerden biri F.S.'nin arkasından ateş etti, bu sırada kurşun yoldan geçen Kader U.'ya isabet etti. Kader U. bacağında yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Kader U.'yu Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.   KOVALAMAYA DEVAM ETTİLER Kader U.'yu yaraladıktan sonra kovalamacaya devam eden 2 şüpheli, Büyükcami Tramvay Durağı'nda sıkıştırdıkları F.S.'yi de darp ettikten sonra kaçmaya çalıştı. Polis 2 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Darp edilen F.S. ise Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Bürosu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

SAMSUN'da Selahattin S. (19) ile Yasin S. (25) Azeri uyruklu husumetlileri F.S.'yi tabancayla kovaladığı sırada yoldan geçen Kader U.'yu (40) bacağından vurdu. F.S.'yi yakalayarak darp eden 2 şüpheli, gözaltına alındı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kale Mahallesi Saathane Meydanı'nda meydana geldi. Selahattin S. ile Yasin S., iddiaya göre aralarında husumet bulunan Azeri uyruklu  F.S.'yi tabancayla kovalamaya başladı. Şüphelilerden biri F.S.'nin arkasından ateş etti, bu sırada kurşun yoldan geçen Kader U.'ya isabet etti. Kader U. bacağında yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Kader U.'yu Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

 

KOVALAMAYA DEVAM ETTİLER Kader U.'yu yaraladıktan sonra kovalamacaya devam eden 2 şüpheli, Büyükcami Tramvay Durağı'nda sıkıştırdıkları F.S.'yi de darp ettikten sonra kaçmaya çalıştı. Polis 2 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Darp edilen F.S. ise Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Bürosu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi