İki kardeşin sopalı kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı

Güncel 24.12.2020 - 22:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1940+ kez okundu.
 

İki kardeşin sopalı kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde iki kardeşin tekme tokat ve sopalı kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı. hastanede tedavileri yaptırılan iki kardeş daha sonra ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.   Olay, saat 20.00 sıralarında Sarıkorkmaz Mahallesi Abalı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Nazım Ç. (26) ile İmdat Ç. (29), mahallede tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda, iki kardeş birbirine tekme tokat ve sopayla saldırdı. Kavgayı yakınları ve mahalle sakinleri ayırmaya çalıştı. Kavgadan sonra aldığı darbelere sinirlenen Nazım Ç., elini cama vurarak kesti. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri iki kardeşi ambulansla özel hastaneye kaldırdı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.  İki kardeş, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde iki kardeşin tekme tokat ve sopalı kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı. hastanede tedavileri yaptırılan iki kardeş daha sonra ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Sarıkorkmaz Mahallesi Abalı Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Nazım Ç. (26) ile İmdat Ç. (29), mahallede tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda, iki kardeş birbirine tekme tokat ve sopayla saldırdı. Kavgayı yakınları ve mahalle sakinleri ayırmaya çalıştı. Kavgadan sonra aldığı darbelere sinirlenen Nazım Ç., elini cama vurarak kesti. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri iki kardeşi ambulansla özel hastaneye kaldırdı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.  İki kardeş, tedavilerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi