İKTİDAR OLDUKLARINDA RİZE'YE YAPACAĞI İLK 2 İCRAATI AÇIKLADI

Siyaset 12.10.2021 - 11:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1876+ kez okundu.
 

İKTİDAR OLDUKLARINDA RİZE'YE YAPACAĞI İLK 2 İCRAATI AÇIKLADI

Memleket Partisi’nin iktidara gelmesi halinde Rize’de gerçekleştireceği ilk 2 icraat açıklandı. Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, iktidar olduklarında Rize’de gerçekleştirecekleri ilk 2 icraatı açıkladı. Memleket Partisi iktidara gelmesi halinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a memleketi Rize'de veto uygulayacak! Rize İl Başkanı Bayrak, iktidarın Rize İl Başkanı olduğunda kentte yapacakları ilk işin Rize Valiliği tören alanına taşınan Atatürk Heykelini eski yerine (15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı) taşımak olacağını ve kent merkezindeki İsmail Kahraman Kültür Merkezinin ismini Atatük Kültür Merkezi olarak değiştireceklerini kaydetti.   Bayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İktidar olduğumuzda Rize İl Başkanı olarak yapacağım ilk işler, meydandan kaldırılarak başka yere taşınan Atatürk heykelini eski yerine getirmek ve Rize Kültür Merkezinin adını (İsmail Kahraman) değiştirip layıkıyla Atatürk kültür merkezi koymaktır.

Memleket Partisi’nin iktidara gelmesi halinde Rize’de gerçekleştireceği ilk 2 icraat açıklandı.


Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, iktidar olduklarında Rize’de gerçekleştirecekleri ilk 2 icraatı açıkladı. Memleket Partisi iktidara gelmesi halinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a memleketi Rize'de veto uygulayacak!


Rize İl Başkanı Bayrak, iktidarın Rize İl Başkanı olduğunda kentte yapacakları ilk işin Rize Valiliği tören alanına taşınan Atatürk Heykelini eski yerine (15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı) taşımak olacağını ve kent merkezindeki İsmail Kahraman Kültür Merkezinin ismini Atatük Kültür Merkezi olarak değiştireceklerini kaydetti.

 
Bayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İktidar olduğumuzda Rize İl Başkanı olarak yapacağım ilk işler, meydandan kaldırılarak başka yere taşınan Atatürk heykelini eski yerine getirmek ve Rize Kültür Merkezinin adını (İsmail Kahraman) değiştirip layıkıyla Atatürk kültür merkezi koymaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi